Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Saloni s spreji za porjavitev?

Saloni s spreji za porjavitev?

Zanima me če pri nas obsatjajo saloni kjer te pošpricajo da imaš bolj temno polt? Je kdo že bi, kakšni so učinki, ali se barva potem maže na obleki, koliko to stane in kolliko časa drži?

Sicer pa kako rešujete belo polt tite, ki imate kožo preobčutljivo za na sonce? Sama imam tako bele noge, da niti krila ne morem nosit poltei, ker zgleda res zelo grdo.

Hvala za odgovore in mogoče za kak nasvet.

V salon, da te pošpricajo, pa res ni treba. Se lahko sama pošpricaš doma. Pa kaj potem, če imaš bele noge. Saj jih ima Nicole Kidmann tudi. Samo pazi s samoporjavitvenimi kremami. Sem imela enkrat na obrazu, ampak res pred leti, ko so prišle kao prve ven, celo rokco skor na faci. Hahaha, kot da bi mi en eno primazal. Zdaj so pa itak izboljšane. Stane kot si privoščiš dobro, meni je držalo mesec dni, mal sem pa svinjala od začetka okrog (res so bile ene izmed prvih), torej se pozanimaj.lp pa veliko bronze

http://www.njena.si/index.php?option=com_fireboard&Itemid=124&func=view&catid=6&id=13127

Ta pano “porjavitev v minuti” sem videla v Lj. v Črnučah, v tisi poslovni hiši poleg papirnice Uka. Žal ne vem kako se salonu reče, morda pa ve kakšna iz Črnuč, jaz sem namreč slučajno zašla na tisti konec.

Dobra ideja.

lp

Jaz sem že pred leti klicala nekam, kjer so to imeli (sploh se ne spomnim več imena salona) in me je zanimalo ravno to, koliko časa drži. Pa je bil odgovor…”ja, odvisno kako pogosto se tuširate. Če se ne vsak dan, potem bo morda za en teden”….ja haloooo? Seveda nisem šla :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close