gloss
Že velikokrat je bila po tv kakšna voditeljica, miss, manekenka ki je rekla da ima ustnice namazane z glosom, ki ustnice poveča saj rahlo otečejo. Pa tudi v reviji sem prebrala da se z tem mažejo in imajo večje ustnice. Ali ve katera kakšen je to? ga katera uporablja? Koliko stane?
RES ME ZELO ZANIMA, SAJ SI GA ŽE DOLGO ŽELIM KUPITI
Pozdravljeni!
Verjetno imate v mislih gloss-essence volume up,ustnice naj bi povečal za nekaj časa,da zelo pekoč občutek.Produkt sem sprobala(me ni navdušil)zelo neprijeten pekoč občutek,kar ne pomeni,da vam ta produkt ne bo odgovarjal.
Priporočam vam,da si ustnice najprej napudrate s tekočim pudrom,jih občrtate po zunanjem robu(zgornjo ustnico),nato cele ustnice pobarvate z svinčnikom.Na sredino usnic pa daste svetleč lip gloss.Svetloba na sredini ustnic,da ustnicam tretjo dimenzijo in jih optično poveča.
Lep pozdrav!
Srečno,zdravo in uspešno 2008
Živijo!
Jaz sem prav tako preizkusila tak lipgloss! Ko sem ga nanesla na ustnice, se je na ustnicah dogajalo podobno, kot se dogaja v ustih, ko poješ pet Airwaves žvečilih gumijev! Postale so rdeče in napihnjene (razlika ni pretirano opazna, ustnice so sicer malo bolj vpadljive), če pa sem imela kakšno rano, me je peklo-povsem pričakovano. Vedela sem, da to ni ravno labella, a mene osebno tak občutek ne moti. Poskusi, pa boš videla.
Forum je zaprt za komentiranje.