Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj izbrati???

kaj izbrati???

Pozdravljeni!
Jaz pa ne vem, kakšno kozmetiko za nego obraza telesa in las bi izbrala. Veliko sem že poskusila, pa nisem preveč zadovoljna: avon, nivea, vichy, loreal, afrodita…Zdi se mi, da je vse skupaj ena in ista kemija. Rada bi izbrala bolj naravne izdelke, pa drugje (v lekarni) slišim njihovo negativno plat. Kožo sicer nimam problematično, lase pa imam bolj suhe. Kaj uporabljate druge?
M.Pu*

Med resnično veliko paleto sprobanih krem sem najbolj zadovoljna s kozmetiko Gamarde res BIO in 100% naravno, kot pravijo. Notri ne najdeš nobenega fenoxietanola, PEGa, parabena, ne parfuma, itd. Pa še arganovo olje vsebuje, ki dokazano zdravi tudi različne kožne bolezni…
Vsebuje pa kreme za suho kožo, mastno, dehidrirano, maske, pilinge, šampone, itd. Lahko jo vidiš http://www.gamarde.si

M

Marcela hvala za odgovor. Kje pa se da dobiti to kozmetiko? Ali je samo spletna trgovina?
M.Pu*

Gamarde sem najprej kupila v Lekarni Brod v Ljubljani,kasneje pa kar preko spletne lekarne, ker mi je enostavnejše. Drugače jo imajo še v nekaterih drugih – poglej na njihovo spletno stran.Odkrito ti povem, da je res kvalitetna in naravna kozmetika! Lp!

M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close