Najdi forum

l´occitane

Tiste, ki uporabljate njihovo kozmetiko za obraz, katera kolekcija za obraz je najboljša za mešano kožo?

stara sem 32 let….imam suho/normalno kožo…..
gub nimam….
uporabljam….olivno za sijočo polt – čez dan
za ponoči mandelj jabolko…..(ker za čez dan mi je presuha in mi kožo skup vleče)
pozimi uporabljam za ponoči tisto s karitejevim maslom….ker je res hudo hranljiva in za poletje pretežka…..

moja nečakinja ima mastno kožo…uporablja riževo (prej sivkino-pa so jo dali iz prodaje)

sestra ima 43 let…imortale…nočno, dnevno…..

kar se mene tiče – ne zamenjam (pa ne mi o nafti in dr. “haušku” zdej)….dobila sem kremo, v kateri se počutim kot mucek in jo bom uporabljala…..

pojdi v trgovno in malo uprašaj…..pa ti bodo dali testerje….pa probaj….je pa tudi na netu brošura in si malo preberi kaj je za kakšno kožo..

p.s. nisem zastopnica…da ne boste mislili :))

Sem sprobala testerje, mi najbolj odgovarja immortelle, samo ne vem, če ni preveč za 27 let staro kožo???

a oliva ti ne ustreza?

Te pa še nisem probala, za kakšno kožo je ta?

mešano….ker imortale jaz še ne bi….ker kaj boš pa pol ko boš 40+

sem skoraj prepričana, da ti bo ta ustrezala….mogoče se boš morala najprej malo navaditi vonja…ampak mislim, da ne bo težav…..meni je res super….sploh sedaj v poletnem času…

“Vlažilna krema za sijočo polt
Takoj obnovi vlažnost in sijaj kože. Krema z lahko teksturo vsebuje enkratno mešanico močnih sestavin – Occitanov patentirani kompleks čistega oljčnega olja AOC z dodanim kisikom in z oljčno vodo iz prvega stiskanja spodbudi mikrocirkulacijo in obnavljanje celic. Koži vrne zdrav sijaj in prožnost v 21 dneh. Primerna za vse vrste kože. “

Eko, malo iz prve roke, delam v trgovini.

OLJKA – za normalno do suho kožo. Obstaja prav krema za obraz, prav tako fluid, ki je lažji in s faktorjem 20 (proti soncu). Fluid s faktorjem 15 je trenutno močno znižan, saj gre iz prodaje in bo kmalu razprodan.

IMORTELLE – kreme za suho in normalno, fluidi za mešano kožo. Fluidi obstajajo s faktorjem 15 in 40. Je najdražja kolekcija, deluje TUDI proti staranju; kar kocine mi grejo pokonci, ko folk misli, da je samo proti staranju.

MANDELJ&JABOLKO – za mešano kožo, prav tako proti prvim znakom staranja. Obstaja krema, imenuje se žametni koncentrat.

RIŽ – za mešano, mastno in problematično kožo. Obstaja fluid, ki zaradi riževe moke tudi matira. Vsi ful pohvalijo, sivka je bila večini preagresivna.

KARITE – 24urna krema za suho kožo.

KARITE IN ORGANSKI BOMBAŽ – Krema in serum za občutljivo kožo, lahko tudi za otročke. Krema je nadomestila medeno kremo.

Potem pa so seveda še izdelki za telo in še in še in še!

Aja, pa seveda še DIVJI BRIN. Ampak ta je za moške po petindvajsetem!

ogly…hvala k si me podučila :))

res verjetno narobe razmišljamo…..

jest sem v glavnem ful zadovoljna z vsemi vašimi izdelki…..in tudi z vami…ker ste zelo prijazne….ampak res….ne tako prisiljeno…ampak spontano…..pa naj bo v lj, bledu, celju….

Kako pa veš, kakšno kožo imaš?

In kakšne so približno cene za eno kremco?

Alo, da vidimo, če me vrže na rit. 🙂

meni je moja predvidevanja potrdila kozmetičarka….cena?

olivna mislim da je nekje 20 €
ostale tam do 40 €

glede na to, da ne uporabljam pudrov in ostalih zadev…in da imam kremo 3-4 mesece ali dlje…mi ni problem dat zanje tolk….

Olivna je 31€, immortelle dnevna 43, nočna pa 68€. Mandelj&jabolko je 40,50€, riževa je 21€, karite je 30€.

Ker imam precej suho kožo, me zanima, kakšna je doza te kreme s karitejevim maslom? Oz. koliko je dobim za 30 EUR? In pa še eno me zanima – krema za roKe – katera in seveda cena (koža na rokah mi poka zdaj, ko je poletje, kaj šele pozimi). Že dolgo sicer vem za to znamko, ampak nikoli nisem zasledila nobenih cen nikjer in enostavno sem verjela, ko mi je ena sodelavka govorila, kako je to drago. Ampak se mi 30 EUR ne zdi pretirano, če res pomaga.

Krema za roke pride 20 EUR, jaz jo uporabljam nekje dve leti in mi zelo ustreza.

Marjana

Krema za roke iz karitejevega masla ima 150 ml in je 20€! Odlična je, neguje in hrani kožo, pozimi jo varuje pred mrazom in ni topna v vodi.
Ostale (Češnjev cvet, med&limona, citronka, sivka) so zgolj hidratantne, le med&limona vsebuje tudi 10% kar.masla.

Kreme za obraz karite pa je v lončku 50 ml.

Saj nočem kritizirati – tudi sama sem uporabljala njihovo kozmetiko. Ampak ali ste videle parabene, parfume, itd. med sestavinami…?
Med resnično veliko paleto sprobanih krem sem najbolj zadovoljna s kozmetiko Gamarde res BIO in 100% naravno, kot pravijo. Notri ne najdeš nobenega fenoxietanola, PEGa, parabena, ne parfuma, itd. Pa še arganovo olje vsebuje, ki dokazano zdravi tudi različne kožne bolezni…

M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close