puder
Lep pozdrav!
Vem da ste na tem forumu že veliko govorili o tej temi, vendar še nisem odkrila takšnega vprašanja, kot zanima mene. Pred leti sem namreč imela težave z aknami, zato sem hodila k dermatologu in po enem letu je bia končana moja terapija, s katero sem bila zelo zadovoljna, saj so akne skoraj dokončno izginile. Kasneje pa so se mi zopet začeli pojavljati majhni ne gnojni mozoljčki, ki se mi pojavljajo še danes. Največ jih je na čelu in okoli nosu (pod očmi). Na ličnicah pa so mi kot posledica aken ostali rjavkasti madeži oz. takšne pike, ki me zelo motijo, zato sem jih začela prekrivati s pudrom, vendar mi jih korektor in puder, ki sem ju prej uporabljala sedaj tega nista prekrivala, zato moram za te madeže uporabljati temnejši puder, ki pa mme naredi zelo zagorelo, kar mi ni všeč. Zanima me, kakšen puder naj uporabljam v tem primeru in nasploh, ketri pudri (tekoči ali v prahu in katere firme) so primerni za mastno kožo. Vsak nasvet mi bo prišel prav.
Hvala in lep pozdrav
Zvezdica pozdravljena
Lahko me pokličete in tako kot sem prej svetovala eni deklici,in se oglasite čisto neobvezno na kratek posvet.V vašem primeru bi bilo dobro,da vas vidim.Glede pudrov bi vam verjetno odgovarjal JOE BLASCO.Ne dolgo nazaj se je pri meni oglasila deklica z večjim problemom kot je vaš.Z Joe Blascom sva vse prekrili.Poslal pa jo je dermatolog iz kliničnega centra.
Lep vikend želim
Pozdravljena,
profesionalna kozmetika Kryolan ima posebno linijo prav za prekrivanje pigmentnih madežev, obarvane kože, prekrivanje ran, žil in podobnih zadev. V kolikor želite da vam predstavim zadevo me prosim kontaktirajte na osebni mail. Gre za profesionalno kozmetiko, ki je svetovno znana prav za TV, teater in je bila do sedaj dostopna bolj profesionlanim vizažistom, sedaj pa jo lahko kupite tudi ljudje, ki se ne ukvarjate s tem poklicom. Pred kratkim sem predstavila zadevo gospe, ki je imela pigmentne madeže po celem obrazu in bila je zelo zadovoljna, saj do sedaj še ni odkrila na tržišču tako prekrivnih produktov.
Delno bi se strinjam z kolegico Jasno glede Kryolana.Moram pa povedat da je zelo teška kozmetika sploh za vsakdanjo rabo,dočim je pri Joe Blascu drugače.Je izredno prekriven in koži zelo prijazna kozmetika.Sicer ne delam z kryolanom,vem pa da je profesionalna kozmetika veliko bolj kvalitetna od dekorativne.Najbolje je da sprobate obe kozmetiki in sami presodite kaj najbolje odgovarja vaši koži.
Lep pozdrav obema
Zvezdica,nažalost se Joe Blasco ne dobi pri nas,ker je profesionalna ameriška kozmetika.Lahko pa me kontaktirate in vam jaz kakšnega odstopim,ki ga omam v rezervi za svojo rabo.
Kryolan pa se dobi pri nas,ga uvaža Ga.Lučka,lahko vam posredujem tudi kontakt,če boste želela.
Lep pozdrav in lep vikend želim
Ninči me zelo veseli,da se spoznate na kozmetiko,moji odgovori so bili zelo korektni glede profesionalne kozmetike kryolan,ne morem pa soditi za kakšno kozmetiko gre kot sem že v zgornjem odgovoru napisala gre za profesionalno kozmetiko,sicer malo preteško za vsakdanjo rabo.Tudi vse pohvale Ga.Lučki saj je izredno prijazna in profesionalna.Saj mi vizažisti vemo kaj sem hotela povedat.Lahko pa zagovarjam kozmetiko Joe Blasko saj delam s to kozmetiko že nekaj let(7 let).Ni pa rečeno da so vse stvari iz ene linije(mislim znamko kozmetike)super.Je samo stvar posameznika-ice kaj si izberemo.Sama uporabljam kar nekaj znamk profesionalne kozmetike(make up for ever,m.a.c,joe blasco).Glede dobre vizažistke se pa strinjam,vsi se trudimo po vseh svojih najboljših močeh in moram reči,da Slovenija premore veliko dobrih,kvaliteznih vizažistov in maskerjev.Tržišče je majhno,nas pa je veliko,ki se stem poslom ukvarjamo in verjemi Ninči da nam ni lahko,mislim,da veš o čem govorim.
Lep profesionalen pozdarv
Branka Pavlovič
Pravzaprav ga. Branka se mi sploh ne sanja kaj mi hočete povedati… In pravzaprav nisem iz tega poklica kot ste mi napisali – na žalost… Tudi najmanjšega pojma nimam o ličenju, ko smo ravno pri tem:) ravno toliko,da znam naličiti sebe. V bodoče pa imam namen, da se vpišem v šolo ličenja, tako da poznam nekaj teh izdelkov (no..vsaj vem kdo so predstavniki v Sloveniji:)
Ninči,se vam opravičujem,sem samo sklepala iz vaših odgovorov.Želim vam veliko lepih trenutkov v kateri koli šoli ličenja in veliko lepih make up-ov,v kar sploh ne dvomim.
Lep pozdrav
Zvezdica moj mail je objavljen,vam ga napišem
Forum je zaprt za komentiranje.