Najdi forum

Krhki nohti

Vedno sem imela močne nohte, zadnje čase pa so krhki, kakšen se mi tudi zlomi. Tudi otroci imajo bolj slabe nohte. Katerih snovi nam manjka? Kakšno prehrano priporočate?

Jaz imam tudi zelo krhk rnohte, že od kar pomnim se mi kar trgajo kot list papirja. Pa tako rada bi imela dolge… 🙁

Primankuje cink. Losos, rdeča pesa, banane, oreščki..
Drugače sem si pa jaz kupila od ESSENCE en lak za rast in dolge nohte. v Muller (ena taka kozmetika bolj za nastnice;) in imam sedaj res trde. Je pa spet problem, ker prej sem imela mehke in so se mi samo malo upognili, če sem se ob kaj butnila, sedaj mi pa odleti , ker se zlomi, ker je trd.
lep dan

Probala sto stvari – na koncu sem našla formulo zase – tabletke b kompleks in silicijev gel – kura ena dva meseca, zdaj pa že nekaj mesecev ne skrivam več rok!

vsak dan si nohte namaži z ribjim mazilom…mogoče bo smrdelo…ampak moja mami ma ful trde odkar to počne.

cedrino olje, vsak dan popiješ eno žličko. malo preberi o tem olju, meni je ful hitro pomagal že po enem tednu se pozna razlika, hkrati pa uživanje olja popravi še kožo in lasje dobijo lepši lesk. trii muhe na en mah:)

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close