Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko časa vam “drži”depilacija?

Koliko časa vam “drži”depilacija?

Živjo!

Jutri grem prvič na depilacijo h kozmetičarki.Pa me zanima,na koliko časa ve hodite oz.koliko časa “drži”,da ni preveč dlak?

Hvala,lp

Na začetku sem hodila na 14 dni, sedaj po letu rednih obiskov kozmetičarke pa hodim na depilacijo 1x mesečno.
Na začetku me je zelo bolelo, sedaj pa ni nič več bolečin.

Jaz sem hudo hudo poraščena. Hodim občasno. Drži 14 dni sigurno, skoraj je mir pred dlakami, sem ter tja se kakšna pojavi, po enem mesecu je treba “zadevo” popravit ali z epilatorjem,če hočem bolj natančno (npr. kopalke, ne samo kratke hlače) pa zopet kozmetičarka.

En mesec, pa imam kar veliko kocin.

k sm si pulila s strojčkom, je meni po enem tednu že začelo poganjati na novo. pa ful nisem poraščena, pa svetle dlake in se ni vidlo, ampak mene enostavno moti, če ni čist gladko. sem mela pol po parih letih puljenja (da ne govorim o vraščanju dlačic) kar malo dost in zdej se brijem z žiletko in sem v parih minutah gladka kadar hočem. edina dobra stvar puljenja teh par let je, da mi je izginilo veliko dlak in je zdej še tok lažje.

to, k ene pravijo, da jim drži en mesec, jst kr težko verjamem. res je to, da jih je manj, ker dlake ne rastejo enakomerno, pa da se razredčijo, ampak gladko brez dlak pa valda en mesec ne more bit. čist od ženske je pol odvisno, kolk na novo zraslih dlak ji je še “znosno” kazat okol.

Se strinjam , če bi se dlake res kaj redčile bi morala bit jaz že oskubljena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close