barva las, prosim nasvet
Svoje lase imam temno rjave. Pred leti sem si začela dajat vmes blond pramene in mi je bilo to zelo všeč. Sedaj sem bila ene 2 x zaporedoma pri različnih frizerjih, ki ne razumejo kaj je to samo 3 do 4 pramene samo po vrhu glave. Skrata moja glava je postala že čisto blond z rjavim narastkom in ne rjava z blond pramenčki.
Dolžino las imam srednje dolgo in hodim na ene 3 mesece k frizerju.
zdaj sem začela razmišljat, da bi se začela sama barvat z barvnimi prelivi . v milerju mi je prodajalka omenila, da mi lahko potegne na zeleno in naj grem raje k frizerju.
Ker hodim od frizerja največkrat razočarana, vas prosim za kak izkušen nasvet.
Všeč mi je temno rjava. Ali obstaja kako pravilo kakšnemu obrazu črna do temno rjava ne paše?
Kako najažje oceniš kakšna barva ti najbolj paše?
js imam naravno svetle lase oz svetlo rjave..pobarvane na črno pa imam že neki časa…torej modre učke, črne lase in sedaj poleti ko sem v obraz rjava gre..pozimi pač grem parkrat morda v solarij, ker čisto svetla polt in črni lasje men ni všeč…imam pa hvalabogu obrvi rjave tko da se ne opazi tok razlika
Pišuka, sem že na par glavah opazila res samo par pramenov druge barve… Pa še daljše pramene jim vkvačkajo in izgleda zelo lušno.
Glede na to, da imaš trenutno svetlo pobarvane, bi bilo najbrž res boljše, če greš k frizerju. No, glede temnih las in svetle polti – meni se to ne zdi mimo, sem umetna temnolaska na svetlo polt, pa mi pristoji.
Forum je zaprt za komentiranje.