Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style LUSH pilingi- mastni?

LUSH pilingi- mastni?

Živjo,

pred kratkim sem si kupila en njihov piling in bila ful presenečena, ker sem imela kožo potem prav mastno- saj to lahko razumem, če je v izdelku res karite maslo in podobne stvari, pa tudi koža je bila ful mehka potem, le vpijalo se mi je dolgo časa. Imate vi podobne izkušnje morda? So vsi njihovi pilingi in zadeve za tuširanje taki ali sem sama naletela na takega. Saj drugače sem res zadovoljna (sem kupila tudi šampon v kosu in mi je super), le rada bi izvedela za katerega ki ni tako masten, ker je bolj priročen, ko se ti mudi.
Imate kaj izkušenj z deodoranti morda?

Bi kakšen drug njihov izdelek posebej priporočale?

Hvala 😉

lp

Hm, jaz sem kupila njihovo kremo za mastno kožo oz. za mešano kožo – za tiste, ki imamo problem, da se nam mastijo čelo, nos in brada.

Krema je čisto teloča, lepo vlažilna, se mi je zdela v redu…a zjutraj (ko sem jo nanesla zvečer) sem se zbujala s čisto mastno kožo (kar se prej nikoli nisem). Prav svetila sem se in na bradi se mi je spustila kopica mozoljev.

Ne vem, morda mi ne ustreza, kaj pa vem.

Njihov šampon mi je bil všeč, a sem imela tekočega. Deodoranti tudi, a so mi potem razpadli.

Še najbolj sem bila zadovoljna z mili za tuširanje.

Kateri piling točno pa je to bil? Ker jaz bri rabila nekaj mastnega.

Sama totalno razočarana… nad pilingi, šamponi, tablicami za lasišče…kremo za roke…

Evo sem zdaj iskala ime, da bi ti ga posredovala in videla, da to v bistvu spada pod maslene ploščice, zato je mastno! .) 🙂
Samo kupila sem pa kot piling..
ja no, Buffy je ta.

Spodaj še povezava:

http://www.lush.hr/?lang=sl&section=proizvodi_grupa&grupa=14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close