Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kol`k let že imate isto frizuro?

Kol`k let že imate isto frizuro?

Mislim bolj ali manj.
Jaz sem že 10 let ista z manjšimi odstopanji dolžine in pa barve.
Sem se pred 15 leti postrigla čisto na kratko, pa ne upam več.

Jaz tudi.Ma sploh si ne upam česa drugega.Kakšen centimeter več ali manj.Pa bi rada zbrala pogum za kaj drugega.

Menjam po kakem letu, zdaj nosim paš že skoraj leto dni in naslednjič ko grem k frizerju bo spet sprememba, umirila sem se pa pri barvi, ki je že nekaj let enaka.

Ponavadi naredimo ženske ornk spremembe, ko naredimo tudi v življenju kakšno veliko spremembo. Jaz sem se iz dolgolaske spremenila v čisto kratkolasko, ko me je pustil fant.

Potem sem se iz blondinke prelevila v rdečelasko, ko sem zamenjala službo. Zdaj pa ni sprememb, in tudi frizura je enako. Krasna, ampak res predolgo enaka.

15 let enaka frizura od vrha glave pa do ušes, od ušes navzdol pa različno – trenutno so prednje do ušes, zadnje do pasu, ostalo pa nekje vmes. Resno tazmišljam o konkretnem striženju, ampak na kratko se ne upam. (sem se isto pred 15 leti na 1 cm)

Imam mlado, drzno frizerko, ki me večkrat nagovori h kakim spremembam. Tudi jaz rada eksperimentiram, tako da – ja, vsake toliko (pribl. enkrat letno) čisto drugačna barva, oblika pa tudi, kolikor se pač da spreminjat pri kratkih laseh (ko je frizura nova že, ko pa lasje malo porastejo, itak padejo “po starem”).

Kosmate češplje mi niso všeč, popolnoma obrite tudi ne. Najraje poljubim črtico, ali mali trikotnik.

No, če je dovoljeno se malo iz same sebe se norca delat: imela sem srednje dolge lase, potem kemoterapijo in s tem novo frizuro – najkrajšo možno, ki zahteva tudi maksimalno poguma. Sem zdržala le nekaj dni, nato sem si kupila lepo srednjedolgo lasuljo z večbarvnimi prameni in jo nosila pol leta, potem sem spet dobila ultrakratko frizurco, ki pa mi je že precej zrastla in imam zdaj spet srednje dolge lase:) Takole v dobrem letu dni se je vse tole zavrtelo. Lasje pridejo in grejo, pa spet pridejo nazaj.

bravo, bolje, da si obdržala smisel za humor in izgubila lase kot obratno!

čestitam!

Vsakič ko grem k frizerki si omislim drugačno frizuro, ker se ta stare naveličam. :)) Je pa res, da hodim k frizerki poredko … 1 ali 2x letno.

Jaz pa zelo pogosto menjujem frizuro. Me kar nekaj prime in se potem na hitro pobarvam ali postrižem. Se mi pa zdi, da mi lasje grozno počasi rasejo – tako da potem čakam in čakam na neko dolžino, ko pa dočakam, pa se že naveličam 🙁

Enih 5 let enako postrizena, ampak vsak dan z drugacno frizuro. Vcasih sem skodrana, vcasih zlikana, vcasih v copu, vcasih v figi, vcasih samo s spango…

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Grem danes k frizerju in se še odločam … se čem postriči na kratko …. imam rada dolge lase, samo kaj ko jih v večini primerov nosim spete v čop 🙁

Imam obdobje da imam leto ali dve podobno frizuro, drugače jih pa kar menjam iz kratke, do paža, in čakam da zrastejo ,itd. Vmes imam vedno bliko dodelano , pa tudi barvo vedno svežo , narastek hitro ubijem. MI je ena in ista frizura dolgčas, neizvirno , dologčasno. Je fajn da malo osvežiš frizuro.

LOL!!!!!!!!!!!!!!!

Kar pa se las tiče, sem včasih nekaj eksperimentirala, potem ugotovila, da si kratke ponoči preveč zaležim in si jih moram močit vsako jutro, tako da zdaj ostajam pri pažu in enaki barvi že kar nekaj let. Sem ugotovila, da se tako najbolje počutim in mi to tudi najbolj paše.

Imam kake tri osnovne oblike, ki mi najbolj pristajajo. Menjam jih približno na leto dni – seveda z variacijami, saj bi se z leti treh popolnoma enakih pričesk naveličala.

Stalno več ali manj isto, lasje v “naravni” obliki (nobenih barvanj, kodranj ipd.), dolžina nekje do ramen, spredaj malce krajše, včasih so bili daljši, a zdaj ko sem malo starejša, mi to ne pristaja več.

Frizerja vidim edino, ko grem špice postriči. Se mi niti pod razno ne da ubadat s frizuro, barvo…ma kaki. Važno, da so lasje zdravi, da ni prhljaja in da se ne cepijo. Umijem jih, posušim na zraku in to je to. Včasih kaka naravna maska, to je vse. In sem lepa naravna brunetka (lasje so čisto ravni, kostanjevi, se lepo svetijo) – vsaj jaz sem zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close