Najdi forum

Solarij

Pozdravljeni.

Mene pa zanima nekaj v zvezi s solarijem. Odločil sem se namreč, da ga bom letos pred sezono “krajših oblačil” obiskal. Zanima me kako gre to…..sli se sam zapreš v tisto “reč” ali kdo drug, ali moraš imeti kaj oblečeno ali ne…ali potrebuješ kakšno kremo in kako sploh priti do tega, da uporabljaš solarij, torej kaj reči ko vstopiš v studio. Hvala za nasvete…na tem području sem namreč nov.

Hvala.

Ob obisku v soraj, vam bodo tamkajšnji strokovnjaki svetovali uporabo solarija na vaš tip kože!Pospremili vas bodo v kabino, vam razložili, njeno uporabo!Ker je v kabini popolna intima skoraj ni razloga za spodnje perilo, lahko pa si seveda zakriješ vse predele, katere ne bi radi sončili!Ne bo potrebno obračanje, z zaščitnimi očali se vlažate na hrbet, in z roko potegnete pokrov, do tam, da se še dobro počutite( klavstrofobija)!Od zunaj ponavadi dekle vklopi solarij, vi pa med sončenjem z uporabo očal odprete če želite oči in si nastavite željeno ventilacijo, se igrate z glasbo, pršenji za osvežitev…(seveda če te vse funkcije solari ima)Koc se luč ugasne , z roko dvignete pokrov in se oblečete.( ob prvem obisku samo zaposljenemu povejte, da naj vam vse razloži, ker ste prvič)
Veliko užitkov in ne pretiravajte!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close