Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetni nohti

umetni nohti

Imam eno vprašanje. Zanima me ali se je že kateri zgodilo to, kar se je meni in sicer v zvezi z umetnimi nohti. Zaradi neke priložnosti sem si jih kupila in sem bila z rezultatom zelo zadovoljna. Po 7 dneh se mi je začela koža koli nohtov luščiti in sem jih odstranila. ŠE nekaj časa za tem sem imela okoli nohtov suho in bolečo kožo in potrebovala sem mnogo nege in časa da sem spet prišla k sebi in se je luščenje umirilo. Sumim, da je lepilo s katerim se lepijo umetni nohti toliko agresivno, da se mi je to zgodilo. Zanima me, ali ima katera s tem kakšne izkušnje?
Naj dodam, da sem kupila kvalitetne umetne nohte, tudi cenovno so bili med dražjimi.

Hvala in lep pozdrav,

Živjo

To je čisto normalno z umetnimi nohti najbolj škodujemo svojim nohtom in to ni “dolgoročno” saj naši nohti so vedno bolj občutljivi, hrkhi, potem že rumenijo …. ni vredno ….
Poznam veliko punc, ki so posegale za tovrstno modno muho, a sedaj nočejo več slišat o umetnih nohtih z mano načelu, ker preprosto niso tolk lepi in “higienski” kolker so škodljivi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close