Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Primerjava krem za obraz

Primerjava krem za obraz

Pomagajte – če primerjate kreme za obraz od Welede in od dr. Hauschka – kaj je boljše, kaj bolj priporočate?

Brez zamere, ampak tole vprašanje je pa neumno. Kako pa naj kdo ve, kaj je za tvojo kožo boljše? Tisto, kar je za mojo kožo zakon, bo za tvojo katastrofa in obratno (ne glede na znamko). Edini način, da to ugotoviš je ta, da se sama prepričaš na svoji koži.

tella, oprosti ker sem neumna. Seveda vprašanje ni bilo, kaj je boljše za mojo kožo. Sprašujem, katera krema je na splošno boljša – glede na to, da sta obe naravni, me zanima, če je imela katera s katero od njih kake težave oz. je raje prešla na drugo, ki je pa potem bila boljša.

Spadaš seveda med zdraharce tega foruma, ki se vedno vtikajo v tisto, kar jih nič ne briga. Pa seveda – brez zamere!

Pojdi po testerje in se prepričaj sama. Naša mnenja so lahko za tebe zelo pavšalna. Se pa strinjam z odgovorom telle.

Lp

Ste res ene cvetke!!!Ženska sprašuje kakšna je razlika med kremama glede na kakovost in ve to sigurno veste , ampak lažje je takoj skočit na njo.Weleda kozmetika je iz eko sestavin , dr. Hausha pa še holistična kar naj bi bilo še boljš.Meni je Weleda nekako “lažja” za kožo .

Ciklamca, obe firmi sta odlični, obe imata eko certifikat. Sama uporabljam kremo za okoli oči Weledino, ker se mi zdi bolj hranilna, pa mila za telo tudi, kreme za telo in obraz pa od Hauschke. Aja Weleda ima tudi super šampone za lase in paste za zobe. Pa Weledina otroška in nosečniška linija sta enkratni,otroška je iz ognjiča, ne morem ju prehvalit!
Skratka malo potestiraj, drugače boš težko vedela.

In kaj če pokukaš še za kremce Vegea,200 % naravno, ne predrago.Se ravnokar odločam za kakšen nakup. Bodo pa v bodočnosti, se že pripravljajo, delali tudi kozmetiko. Špirale, glose,šminke, pa mi ni jasno, kako bodo to naredili naravno.

Jaz sem za Hauschka želela testerje, pa jih nimajo. Sem kupila pač potem nekaj drugega, kar sem lahko preizkusila pred nakupom (naravno ali ne, denarnica ne zdrži nakupov na blef).

Tudi jaz sem želela testerje od Hauschka pa jih res nimajo, oz. imajo 5 ml vzorčke, ki pa so plačljivi (dragi). Potem sem pa bila tako neumna, da sem kar vseeno kremo kupila, ko jih pa vsi tako hvalijo. 30 ml je bilo 19 Eurov, pa je čisto zanič. Smrdi ogabno po enih kao vrtnicah, kožo pa naredi čisto suho. Meni je zanič. Pa še cel kup kemikalij je na tubi napisanih, tako, da ni niti približno kaj naravnega. Krema je šla v smeti in od zdaj naprej ne padam več na te eko in bio in nevem kakšne vse sorte reči. Se bom raje še naprej držala preverjene kozmetike, po kateri se razlika res opazi, pa še lepo diši.

Testerjev za eko krem enostavno ni. Ne za Hauscho, ne za Weledo, ne za dr. shoelerja.

Kreme od Hauschke so super, samo moraš vedeti, kakšno kožo imaš. To je prvo.Jaz jih uporabljam že leta, cena sploh ni visoka glede na kvaliteto. Kdor pač ne ceni kvalitete, naj kupuje pač druge firme, ki lepo dišijo…Vsak je svojega telesa gospodar

Kaj pa menite o kremah Nuxe, ki jih prodajajo v lekarnah. So kar drage, korektor proti gubam okrog oči 30ml je stal 35€ pa se mi ne zdi nič posebnega, krema s sadnimi kislinami, ki obljublja bleščeč naraven izgled pa se tako svaljka, da jo je za podnevi nemogoče uporabljati. Fluid za matiranje pa je za moje pojme čisto preveč masten. Mislim, da je uspeh te znamke bolj v dobri reklami kot v obljubljenih rezultatih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close