Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style DEPILACIJA….PROSIM POMOČ

DEPILACIJA….PROSIM POMOČ

Spet nekaj o depilaciji…
Včeraj sem se depilirala(s strojčkom,ki je čisto nov)…. noge,pa tudi bikini predel…in tu je sedaj problem…
Sedaj pa imam polno pikic,ki so rdeče in nekatere celo vnete,pa še kar boli.
Kaj priporočate ,da se mi to nebi zgodilo…kakšna krema ali kakšen način ve uporabljate,da se vam to ne zgodi,ker nekaj dni po depilaciji to zgleda res grdo…
Lepo prosim za pomoč!!

veet krema po depilaciji

Tea tree od Justa.
Lp.

Ali pa Bepanthen Plus.
Pa kadar se depiliraš doma z mašinco, to vedno počni po tuširanju, dlake pa najprej skrajšaj, ker če so dolge, se lahko zgodi, da se bo dlaka samo utrgala pa še bolj bo cukalo.

Po mojih izkušnjah je bilo tko, da sem jst na začetku tut mela rdeče pikice, zdej ko pa mašinco uporabljam že pol leta, mam pa po depiliranju čist lepo kožo, brez rdečih pikic. Se pa vedno po depilaciji namažem z mlekom za telo.

Lp

Depiliram se skoraj 10 let in sicer z doma narejenim voskom. Mislim, da sem imela tako vneto kožo nekje 3-4 leta dokler so bile korenine še izredno močne. Najboljše, da se po depilaciji namžeš s kakšno hladilno, vlažilno, antiseptičnim kremo. Mleko za telo se mi ne zdi primerno, je pa to lahko BepanthenPlus, Jojoba mazilo, par aspirinov stopljenih v malo vode z vato nežno potapkaš po koži,…
Dlake si moraš res skrajšati na optimalno dolžino, pred in po depilaciji pa si lahko daš hladne obkladke na območje za depilacijo. To je meni pomagalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close