Najdi forum

dr hauschka

Ali ima katera kozmetiko od dr hauschka? Kako ste zadovoljne? Olje za mastno kožO?

Nisem bila zadovoljna. Uprabljala 6 mesecev celotno linijo. na začetku so mi govorili, da se koža čisti in da je to normalno, po 6 mesecih pa, da očitno ni najbolj primerna zame. katastrofa od katastrofe. Dobila mozolje, lišaje, bolj mastno kožo.

jaz imam puder in zadovoljna, pred kratkim sem ug. da ima tudi Logona svojo linijo, ki je vsaj pudra cenejša

Zelo zadovoljna. Imam zelo občutljivo suho kožo. Tako da je rožna krema res super. Tonik, bogato čistilno mleko, krema za predel okrog oči.
Sedaj sprobavam še dekorativno linijo.

Meni pa ima absolutno premočan vonj. Sem nehala uporabljat rožno kremo, ker mi je bilo ob njej kar slabo. Šment, pa taka naravna kozmetika!

Meni so priporočili Kozmetiko Welleda, ki da je enako dobra kot dr. Hauschka samo precej cenejša. Kupila sem si samo vlažilno kremico Iris pa se mi vonj ne dopade preveč, sama krema je sicer še kar v redu. Nisem 100% da jo bom vzela za “svojo”. Mogoče bo tebi Mika Pika odgovarjala?

Meni je super (suha koža), uporabljam tonik, vlažilni fluid in kutinovo kremo ali pa obarvano kremo namesto pudra. Za ostalo ni cekina.

Sem jo tudi uporabljala. Imam mešano kožo.
Nisem bila zadovoljna, ker se je koža poslabšala (že itak sem nagnjena k nečisti koži in posledično mozoljem, z redno uporabo čistilnega mleka, piling kreme, tonika in kreme za nego je bilo stanje slabše).
Verjetno je odvisno od posameznice. Imajo testne paketke, ki jih lahko kupiš in se na podlagi tega odločiš, ali investiraš v celotno linijo.

Če je kateri ostala kakšna reč, pa ji ne ustreza, jo lahko da (ali ugodno proda) meni. Zelo mi ustreza na suho kožo, ampak je res drago.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close