Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style joj kolk peče…

joj kolk peče…

Včeraj sem bila pri svojih 32 prvič pri kozmetičarki. Obup! 2 uri me je stiskala in mazala…hormonske motnje… Danes me pa vse peče. Ali se stanje s tem dejansko da popraviti? Izkušnje?

ja ko sem prišla od kozmetičarke sem bila ko kuhan rak še par dni in se mi je zdelo da sem imela kr vneto kožo
tako da nikoli več.
Reje si doma ornk zdrgnem faco in kakšno masko gor kot pa dve urno mučenje tam pa še grozen izgledaš par dni….

ne bi te smelo pečt. nikakor ne. to bi ji morala že tam omenit. pokliči jo in jo vprašaj, kako in kaj.

sem bila pri kozmetičarki, pa mi je vedno na koncu dajala neko pomirjevalno masko gor. in me je vedno vprašala, kako je… jaz pa budalo.. vse super, nič posebnega.

tretjič pa sem ji le rekla… saj je v redu, samo malo špika… pa saj mora to tako bit, ne?

pa mi je šla takoj sčistit dol in nekaj drugega namazat. mogoče kakšna krema lahko malo peče, ampak načeloma ne bi smela.

Ne bi šla raje k dermatologu? Bo vsaj učinkovito. Plačaš pa enega ali drugega.

Jaz sem pri kozmetičarki pustila ogromno soldkov, stanje moje kože pa ni tega kazalo. Pri 28 sem imela ogromne vnete podkožne akne.
Potem sem nekega dne omenila svoji osebni zdravnici, da imam probleme s kožo in mi je predpisala tablete Clinofug, gel Differin – zdaj ga je nadomestil Skinoren in tekočino Klimicin T. Že v prvem mesecu je bilo videti izboljšanje, danes pa mozoljev ni več. Zdravim se že dve leti s presledki, saj poleti omenjenih proizvodov ne smeš uporabljati.
Povprašaj pri osebnem zdravniku ali prosi za napotnico za dermatologa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close