avon – lahko naročim sama?
v nabiralnik sem dobila reklamni avonov katalog. Rada bi si naročila nekaj stvari in me zanima, kako to gre- obstaja možnost, da stvari naročim sama? najraje bi jih, ampak nočem imeti kakšnih obveznosti, kot so mesečni nakupi ali pa da bi morala iskati potem naprej kakšne odjemalce … Če imate kakšne izkušnje s tem, mi prosim napišite.
Ko smo že pri Avonu vam bom napisala eno mojo izkušnjo v pozitivnem smislu. Moja sodelavka naroči pri Avonu in jaz ji samo plačam. No, v čem je poanta? Jaz imam drugače obraz lep brez pegic, ampak imam izrazite rjave lise po licu tako, da strogo moram uporabljati puder. Pri Avonu sem si naročila eno kremo, ki ne vem sedaj kako se kliče. Ko sem prvič, drugič in tretjič kremo mazala po obrazu me je celi obraz pekel. Po treh dneh nisem imela več niti ene rjave lise. Ni mi žal, da sem kupila to kremo, ker ponavadi jaz ne kupujem takšnih krem ampak je pisalo, da ti ohranja kožo 24 ur. To me je naj bolj pritegnilo za 24 ur. Prvič sem naročila kremo in sem zadela kot na tomboli. Če katero zanima kakšna krema je ji lahko posredujem naslov. Plačala sem jo cca. 7€. Se splača.
lp,
Forum je zaprt za komentiranje.