grozne težave s kožo na obrazu
Zaradi dermatoloških težav s kožo na obrazu se dlje časa nisem smela mazati po obrazu z nobeno kremo. Sedaj pa imam kožo na obrazu tako izsušeno, da se mi prav lušči.
Karkoli nanesem gor, je preagresivno, me začne full pečt kot bi me nekdo zbadal z iglami. Sprašujem vas torej, če katera pozna kakšno res blago in učinkovito kremo za suho kožo?
Tudi jaz sem imela (še imam) podobne težave. Meni je dermatologinja priporočala Avenove kreme (samo v lekarnah), ki je bila OK, potem sem pa obiskala še kozmetičarko, ki pa je predlagala Matissovo kozmetiko in ta mi ustreza (poleg kozmetičnih salonov imajo v Mercatorjevih drogerijah). Je pa oboje drago, ampak jaz sem prvič v življenju zadovoljna. Grem pa redno 1x na mesec h kozmetičarki, ki me uredi in sem kljub nevrodermitisu znosna.
al pa poskusi bepanthen.. tuba je modro bele barve, krema pa svetlo rumene.. zdajle se ne morem spomniti kaj točno piše, ampak neki v zvezi za razpokano kožo na dojkah ko dojiš..bla bla bla..super obnavlja kožo pa tud nežna je in kvalitetna seveda. jaz sem jo pozimi uporabljala tud za obraz in ustnice in lahk rečem da se jojobina alverde skrije proti tej
Sem alergična na kreme in mi je dermatolog svetoval Toleriane (riche) od La Roche-Posay, ki je prav za alergije in se kupi v lekarnah. Meni se je koža v dveh tednih res ful popravila, tudi izsušenost, saj je bila že čisto uvela.
Poleg tega sem se po obrazu prenehala umivati s tekočo vodo, ampak od sedaj uporabljam le vodo v spreju od Aven, jo ima pa tudi La Roche.
Pa še to, vedno se mi je zdelo blesavo, le kdo kupuje vodo v spreju….ampak, ko je bila moja koža že čisto na koncu, sem probala še to. Razlika je res neverjetna, tudi če se sploh ne namažem s kremo.
Povprašaj za testerje, za kremo in za vodo…jaz sem dobila oboje.
Krema v torbici, s kompletom testerjev pa stane 16,5 eur, kar se mi zdi res ugodno.
Forum je zaprt za komentiranje.