L’OCCITANE
Sestavinsko gledano ti izdelki niso noben presežek, bolj za malo pocartat se, sploh s kakšnimi dišečimi losjoni za telo in vodicami…
Jaz imam sicer mandljevo olje za tuširanje, ki mi je ful OK, potem imam kremo za obraz za občutljivo kožo iz nove linije karite & bombaž, pa pomarančno mleko za telo, balzam za ustnice z medom, sivkino kremo za noge, češnjev parfum…
želim si pa še mandljeve kreme za telo.
Karitejevo maslo mi je ekstra. Kupim si tudi kakšno milo, kaj dišečega. Sicer pa … Nisem pretresena. Tisti najbolj ekstra balzam za lase, meni nič ni pomagal. Dala sem ga mami in ona zdaj prisega nanj. Ko stopim noter in vse diši … Bi imela vse. Ampak potem se pa spomnim, da obstajajo boljše kreme, bolj dišeči geli za prhanje, boljši šamponi …
Jaz komaj čakam, da čez tri mesece dobim obisk iz Amerike in Philosophy izdelke. To pa je … Če kaj na svetu diši, so to Philosophy izdelki.
Če bi rada imela res naravne kozmetične izdelke, preskoči Loccitane in poglej v DM al Muller njihove izdelke ki imajo oznako BDIH (preverjeno naravno)…imaš pa v Mercator centru v Šiški (v Lj) na kozmetičnem oddelku poseben koziček z naravno kozmetiko. Je ceneje kot Loccitane in res naravno. Jaz ne dam več na to da lepo diši, ampak da je stvar naravna.
Lp
oljčno kremo za obraz za sijočo polt- uporabljam vsak dan in mi zaenkrat zelo ustreza
oljčno masko za obraz- je super in točno to, kar rabim
mandljev piling- noro lepo diši, ker ima male delčke, ga uporabljam tudi za obraz
citronkin piling- padla sem na vonjavo-ga sicer občasno uporabljam, vendar ne vidim pretiranega efekta
gel grozdnih pešk- veliko sem ga uporabljala med nosečnostjo, proti otekanju nog in mi je zelo ustrezal
mandljevo olje za tuširanje- uporabljam ga vsak dan in nanj gledam kot moje malo vsakodnevno razvajanje. Ko stopim iz kopalnice se počutim vsa lepa
vazelin- meni naravnost škodi, saj imam na začetku čisto zdrave ustnice, po dveh dneh uporabe popolnoma razpokane
višnjev trd parfum- diši čisto lepo, vendar ne dolgo časa ga imam v torbici za “emergency”
citronkin deodorant- diši zelo, zelo lepo, vendar zdrži natanko pol ure
krema za roke- meni ne pašeimela sem še kremo za noge, ki pa mi tudi ni ustrezala.
Uporabljam izdelke grozdne linije za telo- občasno piling, vsak dan olje za tuširanje(se zraven masiram), sedaj v nosečnosti občasno gel proti zastajanju vode in lepotilno mleko prav tako občasno. Izdelki te linije mi nevsiljivo naravno prefinjeno dišijo (čeprav veliko žensk ne ocenjuje vonja pozitivno).
Naj naj mi je to olje za tuširanje, ki kožo naredi res mehko, gel naredi noge lažje, lepotilno mleko pa je žametno in ima skoraj nevidne bleščice.
Po vseh mukah sem dobila tester za tonik za obraz mandelj jabolko, vendar mislim, da ga ne bom kupila.
Ostajam le pri grozdni liniji.
Treba je malo eksperimentirati in ugotoviti kaj ti ustreza. Če imaš recimo mastno kožo, ti jo recimo vsa ta naravna olja čisto pokvarijo, itd…
Forum je zaprt za komentiranje.