svetujte, kako se obleči
Pozdravljeni!
Poglejte malo po internetu,je kar nekaj zelo dobrih naših kreatorjev(stilistov),ki vam bojo z veseljem svetovali.
Hja, to je bil moj problem po porodu in porodniški… nikakor nisem več prišla z modo skupaj, ker se je vmes vse drastično spremenilo. Ampak moderna klasika bo vedno dobrodošla in ker morate biti v šoli tudi urejeni, vam svetujem, da si za pomlad kupite nekaj osnovnih kosov, ki jih boste potem lahko kombinirali med seboj. Torej hlačni kostim – ne potrebujete strogo poslovnega, saj je na tržišču (trgovksi centri) veliko modernih znamk tudi za mladino. Ravno včeraj sem zagledala lep lanen kostim v peščeni barvi. Tako lahko bež barvo kombinirate z več barvami majic, srajčk, morda si omislite tudi čevlje v enaki barvi (bež), ker bo cenovno bolj ugodno, če pa si malce še privoščite lahko kombinirate barve majčk s čevlji:) Če si privoščite še krilo v enaki barvi, boste vedno drugačni, pa vendarle le z majhnimi spremembami. S črnimi kosi oblačil ne morete nikoli zgrešiti. V omari tako vedno imejte črne hlače, morda celo kostim, ki ga boste kombinirali z barvnimi kosi za pod ta oblačila. Letos je izredno moderna rumena barva. Morda si lahko omislite tudi kos nakita v enakih tonih, ali pa z barvno torbico razbijete monotonijo. Ne pozabite…ceneje bo, če si kupite dva večja osnovna kosa (hlačni kostim npr.) in si potem dokupujete majice, nogavice, torbice, pasove v različnih barvah:)
To je moj osebni nasvet seveda:) Zdaj pa veselo v shoping:)
Forum je zaprt za komentiranje.