Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style intenzivnost barvanih trepalnic

intenzivnost barvanih trepalnic

Pozdravljeni!

Mene pa zanima efekt oz. intenzivnost barvanih trepalnic? Zanima me ali barvane trepalnice izgledajo tako kot bi bile namazane z maskaro – poudarjene in optično podaljšane?

Sama imam namreč črne trepalnice, vendar, ker imam občutljive oči, kadar sem namazana z maskaro, bi si jih želela pobarvati. Pa tudi primerna rešitev se mi zdi v času dopusta na morju, ko si ves dan na soncu in v vodi.

Prosim za vaš nasvet.

Pozdravljeni Tinnna!

Barvane trepalnice ne izgledajo,tako kot bi bile namazane z maskaro.
Niso optično podaljšane.tako kot ste že sama napisala,je zelo dobra rešitev za na morje.Če so trepalnice zelo,zelo svetle jih je priporočljivo pobarvat,namreč,ko namažemo trepalnice z maskaro,če so svetle trepalnice se potem vidijo svetle trepalnice.Zelo teško si namažemo čisto vsako trepalnico.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close