Najdi forum

Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › intenzivnost barvanih trepalnic

intenzivnost barvanih trepalnic

Pozdravljeni!

Mene pa zanima efekt oz. intenzivnost barvanih trepalnic? Zanima me ali barvane trepalnice izgledajo tako kot bi bile namazane z maskaro – poudarjene in optično podaljšane?

Sama imam namreč črne trepalnice, vendar, ker imam občutljive oči, kadar sem namazana z maskaro, bi si jih želela pobarvati. Pa tudi primerna rešitev se mi zdi v času dopusta na morju, ko si ves dan na soncu in v vodi.

Prosim za vaš nasvet.

Pozdravljeni Tinnna!

Barvane trepalnice ne izgledajo,tako kot bi bile namazane z maskaro.
Niso optično podaljšane.tako kot ste že sama napisala,je zelo dobra rešitev za na morje.Če so trepalnice zelo,zelo svetle jih je priporočljivo pobarvat,namreč,ko namažemo trepalnice z maskaro,če so svetle trepalnice se potem vidijo svetle trepalnice.Zelo teško si namažemo čisto vsako trepalnico.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close