Najdi forum

Nina Ricci

Pozdrav,

mene pa zanima, če je še mogoče dobiti parfum Nine Ricci “Deci della” ??

Dobila sem ga za darilo in mi diši ravno prav nežno, zdaj pa sem ga porabila in kljerkoli sem spraševal, mi niso znali pomagati.

Mogoče pa veste za katerega podobnega?

Prosim, za kakšen namig.

LP,

Ja, jaz se ga spomnim, ze kar precej let nazaj ga je uporabljala mami od prijateljice in spomnim se, da je bil res poseben vonj…..Imajo ga na spletu, naprimer tule

malo nizje je pa post, kjer imas pa se kupon ki velja samo se danes, s tem se lahko ognes postnine.

LP!

Ja, hvala za tole.

Malo sem pregledala stran in kolikor sem razumela, je potrebno naročiti za 100€, da ti ni treba plačati poštnine.

Sicer sem se vpisala na kupon seznam, tako da mi bodo poslali po e-mailu neke ugodnosti, vendar … vseeno. Koliko pa znese poštnina?

Zivjo!

Ne, naceloma je postnino potrebno placati, razen vcasih, ko posljejo kupon ki nas “razbremeni” le te. Drugace pa je zastonj postnina v ameriki nad dolocenim zneskom, za nas je pa okoli 10 eur.

lp!

Hoj,

Če sem prav razumela, je poštnina 10€ v vsakem slučaju. No ja, če je toliko niti ni tako hudo, še vedno me pride cenejši parfum kot če ga kupim pri nas 🙂

LP,

Ja, jaz sem ravno par dni nazaj narocila parfum, ker sem dobila kupon za zastonj postnino….drugace je pa cca 10 eur. Je pa vedno aktualen kaksen kupon za 10% cenejsi nakup, ga pricakujem v teh dneh. Ga bom “nalimala” tu, ce ga slucajno ne dobis na svoj mail.

Cisto za info pa, ze velikokrat sem narocevala prek te strani in vedno je bilo vse BP!

Lp!

Hvala Brihta,

najverjetneje bom poskusila tudi jaz kaj naročiti, vsaj tega od Nine, ker ga ne dobim kje drugje 🙂

Jozica,

ravnokar sem prejela kupon VDAY, s katerim imas 10% popust na nakup. Vpises ga v kosarici v okence, saj bos videla.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close