poročni make up
Ana se opravičujem,tako sem vam lepo opisala ves potek ličenja,nakar mi moja punčka(tudi je Ana)pride zraven in vse skupaj zbriše.
če želite mi lahko vašo sliko pošljete na mail,da vidim vašo obliko obraza in vam opišem potek ličenja in senčenja na vašo obliko obraza.
Želim vam veliko lepih priprav
Lep pozdrav
Mene pa tudi zanima glede poročnega make upa…
Ne vem, ali naj se naličim sama ali naj grem oz. za to najamem koga. Namreč ne želim vsiljivega make upa, kakor so mi ga naredili za maturanca (groza od groze), sama se pa nikoli ne pudram, temveč le namažem okoli oči in trepalnice, zato bi mogla najprej izbrat primeren puder (tekoči in v prahu) ter kupit fiksir.
Kaj pravite, bom več plačala, če kupim vse potrebno za make up (kvalitetno seveda) ali naj grem raje k maskerki? Koliko sploh stane okvirna cena za poročni make up?
Hvala za vaš odgovor.
Lp, Marby
Marby pozdravljeni!
Svetujem vam,da se prepustite spretnim rokam vizažistke.Zakaj?
1.bolj boste sproščena
2.so bolj izkušene(naj nihče ne zameri,veliko je deklet,ki se znajo zelo lepo naličit)
3.make up bo obstojen,saj uporabljamo profesionakne produkte
Vi se samo prepustite razvajat.Bi pa še nekaj povedala,dobri vizažisti pravijo,da je najtežje naresti beauty make up,sama se vedno držim pravila VEČ JE MANJ.Predhodno vam svetujem,da naredite probno ličenje. Cene mojega poročnega ličenja vam sporočim na mail.
Želim vam veliko lepih priprav.
Forum je zaprt za komentiranje.