Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ultrablažilni serum L’Occitane

Ultrablažilni serum L’Occitane

Pozdravljene!

Ima katera izkušnje s tem serumom in kako je kaj zadovoljna?

Ultrablažilni serum L’Occitane
Mešanica karitejevega masla in organskega (BIO) bombaža naravno blaži in sprošča občutljivo kožo. Ultrablažilni serum je zasnovan posebej za občutljivo kožo:

* Obnavlja zaščitni hidro-lipidni plašč, zaščiti ter zagotavlja dolgotrajno sproščanje in optimalno vlažnost* kože vseh 24 ur saj vsebuje karitejevo maslo;
* Izvleček organskega (BIO) bombaža kožo mehča;
* Blažilna izvlečka pomirjevalnega sladiča in naravnega alfa bisabolola zmanjšujeta razdraženost in rdečico.

A to je reklama?
Kolk si plačala Primožu???

Nič nisem plačala, samo zanima me vaše mnenje oz. mnenja morebitnih uporabnic. Mika me nakup in ne bi rada kupila mačka v žaklju.

ma ne – beri spodnjo temo nivo odgovarjanja (saj nočem biti kakorkoli žaljiva, sam taki neumesni komentarji kot je bil zdaj tale tvoj so pa res odveč.

lp

stvar je povsem nova, tako da boš najbrž morala tvegati sama 🙂

Obstajajo testerji za to linijo, jaz sem imela vzorček kreme, ki me je ful navdušila in sem jo kupila; res mi odgovarja.
Za serum pa ne vem, ampak že krema ima ful pomirjevalni, blažilni učinek.

No jaz pa testerja nisem dobila, ker jih baje nimajo več oz. samo takrat ko je promocija nove linije.No to mi pa ni všeč, ker ne moreš kar poskušat al bo al ne in to za 40eur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close