Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz

krema za obraz

mene pa zanima katero kremo uporabljate za obraz oz. če katero priporočate.? lep dan še naprej

Pred približno pol leta sem odkrila Afroditino hranljivo- vlažilno z aloe vero in jojoba oljem (v zeleni škatlici). Super stvar. Ni mastna, koža pa je še zvečer čisto mehka, krasno diši. Po naravi imam suho kožo in jo zelo priporočam, pa še cena je nizka, sem jo ravno danes kupila v Šparu (okrog 6,5 € nekaj takega). Afrodita tudi ne testira na živalih, vsaj tako zatrjujejo….

Kar tako je težko nekomu svetovat kremo, še posebaj ker ne vem koliko si stara in, predvsem, kakšen tip kože imaš. Lahko je neka krema meni božji dar tebi pa niti približno ne ustrza.

Pa da ti vsaj na pol odgovorim na tvoje vprašanje. Sama imam mastno kožo s precej suho povrhnjico in sem v 30ih. Kreme, ki bi mi popolnoma ustrezala zaenkrat še nisem našala. Trenutno rotiram med Alverde (DM blagovna znamka) – Jojoba zvečer, ki kljub mastni sestavi presentljivo ustreza moji koži, čez dan pa menjavam Garnier – Fresh (za normalno ali za mastno kožo) in pa Neutrogena – Visibly Clear Oilfree Moisturiser.

Sončen pozdrav iz Štajerske.

Poskusi za čez dan Alverde dnevno kremo iz divje vrtnice – super (pa še draga ni)

Do zdaj uporabljala Vichy (za mastno kožo),bla vedno zadovoljna. Zaradi težav z dermatitisom pa moram menjat in najdet kašno bolj “naravno varianto”. Zaenkrat sem razočarana nad vsemi kar sem provala, tako da:(:(:(

l’occitane

Poskusi s kremo od Anemarie Borlind. Tudi jaz sem veliko časa uporabljala kremo od Vichy-ja, zdaj pa že mislim da kakšno leto uporabljam kreme od Borlindove. Več kot zadovojna.

Pojdi v drogerijo, jaz jih kupijem v drogerijah od najboljšega soseda, in prosi za tester.

LP

Weleda.

Priporočila bi Buebchen Calendula (dnevna) in Buebchen Wind&Wetter (za smučanje in mraz nasploh). Obe sta nežni, brez konzervansov itd., sicer namenjeni otroški koži. Zavisi pa seveda od vrste kože.

jaz uporabljam od Alverde – Vlažilni fluid Aloe vera, zadovoljna! (imam nekako mešano kožo)

Po dolgih letih težav z nemogočo kožo (masten T predel, suha lica, zategovanje, fleki, mozolji, gube… ni da ni) sem našla kremo ki mi vsaj približno ustreza – Extravaganja face cream. Dobila sem jo v DM, ne diši, nima konzervansov, tudi pretirano draga ni bila (cca 10 E), tudi je precej mastna ampak moji koži paše.

lp tinca

Imajo vaše kreme parabene? propylparaben ipd.? Ker to baje ni ok.

Jaz iščem nekaj brez tega-celo kolekcijo za nego:šampon, gel za tuširanje, puder, kremo itd….

oziram se k l’occitane in k dr. hauschka-ali lahko katera preveri pri teh dve,če imata tudi te klinčeve parabene? Hvala. Ste kot sončki, ki osvetlijo dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close