Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Hermes – spet :))))))

Hermes – spet :))))))

Saudade, Katja10 in ostale seveda,

moram se pohvaliti s svojo najnovejso pridobitvijo, in sicer Hermes eau des Merveilles…..zgoraj sem pripela link do bloga kjer je parfum opisan in komentarji fanov le tega. jaz se nebi spuscala v opis parfuma :)))

Lahko samo recem, da je parfum FANTASTICEN (kljub manjsemu razocaranju prvih 10 minut ko sem ga naspricala), nikoli nic podobnega nisem vohala.
Definitivno je prilezel med top mojih top 3 (jap, izrinil je bvlgarijev au the blanc s tretjega mesta). Je pa unisex, sicer ce ga na easy vohas se zdi 100% zenski, samo ce ga bolje analiziras, je ena nota ki spominja na moski…

Sicer zate Saudade nisem glih 100% sure (enih 97%pa, hehe) da bi ti bil vsec, zate Katja10 sem pa vec kot 100& da bi ti bil, ce se prav spomnim si nekoc omenila da vcasih “ukrades” od svojega parfum….

Aja, se to…Pri nas ga seveda ni v drogerijah, sem ga pa narocila na spletu
brez da bi ga testirala (hehe) in dobila takoj naslednji dan.

disec pozdravcek!

Bi mi lahko pomagala?
Poleti sem nora na Light blue, sedaj mam pa Lacoste. Težko najdem parfum zase, saj mam rada nežne, a obstojne dišave. Ljubim ženstvenost in prefinjenost.
Kaj bi bilo primerno zame?

Uf, ok….bom probala….

D&G – Light Blue …vsecen vonj, samo jaz osebno ga nebi uporabljala, ker je prevec punc norih nanj….

Podoben temu parfumu je
Moschino – I love love
Krizia (tista piramidica) mislim da je samo eau de krizia

Drugacen, pa vendar “cistruski” v igri je Hermes – Un jardin sur le nil (eden najljubsih)….

Lacoste – ce uporabljas tistega zlatega pour femme super, tudi meni je ful vsec…ce pa ne, ga pa OBVEZNO probaj, tocno tak je kot si opisala, nezen, zenstven, prefinjen vonj.
Vsekakor ima te karakteristike tudi:
Lanvin – Eclat d´arpege

hm, kaj se….Ja ves, Bvlgari ima kar nekaj lepih vonjev, vecina zenstvenih in prefinjenih (voile de jasmin, rose essentielle, omnia cristalline, bvlgari extreme (ni ekstremen vonj, hehe), bvlgari blanc….)
mogoce bi ti pa kaksen bil vsec…

Mogoce Givenchy lovely prism (sicer sem ga samo enkrat testirala, samo mi je neka neznost ostala v spominu :-))))

upam da kaj najdes, se bolj fajn pa bi bilo, ce bi se malo bolj razpisala o tem kar ti je vsec…..bom bolj vedela….. :-)))

Brihta

p.s. nekako pa “stavim” na Lanvin Eclat d´arpege :-))))

Brihta, res ti hvala za izjemno prijaznost!
Ta parfum, ki ga priporočaš,Lanvin Eclat d´arpege, bom najhitreje sprobala, pol pa poročam.Ja, trenutno uporabljam zlatega od Lacoste, ampak sem se že malo naveličala. Iščem parfum, ki je nežen, trajen in pusti v zraku nekaj skrivnostnega, čutnega, a nikakor osladnega in presladkega.Zaradi mojega dela, naj bi bil tudi všečen.

Hvala ti še enkrat in lp!

Tudi sama uporabljam izključno nežne vonje. Poskusi z Bvlgari Omnia Amethist, eden najnežnejših kar sem jih kdaj imela. Sama ga nebi nikoli niti pogledala niti poskusila, ker je v vijolični barvi, ampak vonj je božanski. Dobila sem ga za božička. Jaz pa sem se prej orientirala tudi po barvi flaške. Zdaj vidim, da je bilo narobe. Mislim, da ti ne bo žal, jaz sem zelo zadovoljna.

No, porocaj ko ga bos probala, me prav zanima ce sem zadela :)))

Ja, kot vidis, tudi “o ti parfumi” se strinja…torej obvezno stestiraj kaksnega Bvlgarija :-)))

Drugace sem pa sem se spomnila se na Hugo Boss femme, ki je tudi prefinjen, nezen vonj, nesladek vonj….Aja, pa se Allessandro del Aqua (belo roza skatla) ne vem tocno naslova….

Upam da bo kaj od tega, ce ne iscemo dalje…ceprav ce mene vprasas, verjemi najbolj svojemu nosku in kar korajzno v drogerijo “ovohavati”….

Brihta, hvala, bomo sprobali 🙂

Brihta, jest bi kr tebe s sabo vzela in ne le moj nos:))
Pol ziher ne bi zgrešila.
Še enkrat hvala!!!
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close