Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateregs izbrati

kateregs izbrati

Pozdravljene

rada bi imela parfum ki je je sladkega vonja in da dolgo zdrži pa da je bolj močen….Odločam se med naslednjimi:

Britney Spears-Corious
Cacharel-Amor amor
D & G- Light blue
Escada-Into the blue
Hugo boss-deep red
j.lo-glow after dark
D & G- The one

če pa katera ve še za kakšnega ki ga ni med mojimi izbranimi pa ustreza opisu naj mi prosim predlaga

LP

Med naštetimi sta mi najbolj všeč amor amor in the one.

Meni je od naštetih najbolj všeč Light blue, vendar sploh ni sladek, je pa svež in striktno poletni vonj. Od sladkih in zimskih stavim na Pure Poison, Hypnotic Poison, Angel, Vanilla L’Occitane.

Diorka ima prav. Tisti, ki si jih ti naštela, niso pretirano sladki. Light blue še najmanj. Res je primeren za poletje, za zdaj ti ga odsvetujem.

Britney Spears – no comment (al pa bom :-)) njeni parfumi so mi vsi totalno bljak)
Cacharel – Amor Amor – sladek, obstojen, simpaticen vonj
D&G – Light Blue – ce se hoces pridruziti trumam deklet ki ga se vedno uporabljajo, go for it (drugace niti ni slaba izbira, obstojen pozimi)
Escada-into the blue – imela sodelavka, nezanimiv vonj, obstojnost pravi da je ok
Hugo Boss – Deep red – mocan, obstojen vonj, ni spet tko zlo sladek (med nastetimi moj favorit)
j.lo – ne poznam
D&G – the one – zelo obstojen, zelo sladek. kupila lani mami in sem komaj cakala da ga porabi, po cele dneve sem ga vohala, pa se ona ne poliva s parfumi.

Probaj pa se:
CK – in2U
Moschino – Couture
Ta dva sta si zelo podobna, ZELO OBSTOJNA in seveda sladka.
Thierry Mugler – Angel

Lp!

Zivjo!

“ULTRA STARK” d&g THE ONE (sem ga lani mami kupila in obzalovala, saj je tako zelo obstojen, da ce ti ni vsec vonj “umiras” cel dan zraven) hehe

Hugo Boss deep red – imela sem ga enkrat, zelo obstojen in ce lahko dam komentar, med vsemi nastetimi meni najboljsi

D&G – Light blue – lepse se obnese pozimi, kljub komentarjem predhodnic (ne se jezit punce name, to je moje mnenje). Ni prav svez parfum, pravzaprav kar motec poleti (prva sodelavka “z desne” ga uporablja poleti) zato vem! :-))))))) pa kupi vsekakor tega ce se hoces osvojiti nagrado 1.000.000 uporabnica :-))))))) ok, malo heca

Britney Spears – Curious. Sicer za tega glih ne vem, sam bom sklepala po BS Fantasy (sem ga enkrat od svoje 16 letne sestricne probala na roko in bemti, se dva dni sem ga vohala). Torej, obstojen kot hudic…Zdej, a je to pozitivna ali negativna lastnost….hmmm :-))))

Cacharel – Amor Amor – dovolj obstojen, zelo sladek

Escada – Into the blue – sodelavka pravi da je obstojnost ok, vonj je pa za moje pojme eden najbolj “medlih” tukaj.

J.lo – ne poznam, nekako “kmecke” pakunge so mi, da se niti enkrat nisem spravila testirati parfumov

Moji predlogi (ceprav si naredila skupinico razlicnih parfumov, ki si niro ravno podobni):
Zelo podobna sta Light blue:
Moschino I love love
Salvador Dali – Eau the ruby lips (srebrn ne zlat)

Nov vonj Calvin Klen IN2U
Moschino Couture
Ta dva sta si v nekaterih notah kar podobna, sladka in obstojna kot hudic. Zanimiva vonja, nista tako cenena, kot znajo sladki vonji biti.

Veliko ljubiteljic sladkih parfumov pa prisega na Thierry Mugler Angel. Tudi na spletnih straneh je konstantno med top5.

Ma, mislim da je izbira sladkih parfumov v drogerijah zelo pestra (v kolikor se ne odlocis za katerega izmed nastetih).

Diseco zimo ti zelim! ;-)))

Tale forum je kr neki. Sem ze postavila post iz sluzbe, pa ga do 19 ure ni bilo, pa napisem ponovno zdaj, pa se pojavi ta od 14:36

Skratka sorry punce, dvakrat isto (malo drugace) :-))))

ojla!
poskusi novega od lancoma in sicer hypnose. bomba je.Če imaš v bližini parfumerijo douglas se oglasi tam naj ti svetujejo.Jaz sem iz maribora in pogosto zahajam v europark v parfumerijo douglas,kjer imajo zelo dobre svetovalke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close