Najdi forum

feromoni

Mene pa zanima ali je katera že uporablajla parfum s feromoni…ali res delujejo erotično oz. te razgreje…

Jaz še nisem, me pa mika, priznam. Ampak baje “razgreje” nasprotni spol, ne tebe ali kako? Baje bi to naj delovalo na 50 do 70% ljudi, ne na vse, so delali neke raziskave. Tudi pri FM group prodajamo feromone, ampak ne za čisto vse vonje, če te zanima, za katere vonje, mi piši na mail. Je pa samo 1€ dražji od parfuma, tak da bo treba probat. Kje si pa nameravaš ti nabavit feromone?
Lp!

Tudi pri FM, ker tudi jaz sem ‘njihova’, pa čeprav čist sveža ;-))

Aha super. Poročaj, ko boš poskusila.

Nisem probala, kolegica pa je in pravi da je neka razlika (ali je pa vse samo slucajno) :-)))

Oj!
Končno sem si nabavila feromon in sicer Coco Chanel Madamoiselle (FM-ova alternativa). Jutri vam poročam, seveda pa ga bom nanesla že danes po tuširanju, čeprav samo za v posteljo.

Hm kaj pa vem, če je kaka razlika ali imaš na sebi parfum ali feromon. Zdi se mi edino, da je malo močnejši, saj sem se občasno vohala še zvečer, čeprav sem ga nanesla že zjutraj. Je pa res, da me je objel en sodelavec, ki me ponavadi ne oz. me ni še nikoli. Po moje naključje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close