Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhan v ustnici

uhan v ustnici

Pozdravljene!

Mene pa zanima potek uhana v ustnico?
Kje v Mariboru najboljše to nardijo ter kakšne so lahko posledice??

Hvala

L.p

živjo!!

jaz imam trenutno pirsing skozi ustnico (uhan za obrv, tako da zgornja bunkica gleda ven ob stiku z zgornjo ustnico- izgleda super)(vendar me je tukaj zelo bolelo, ko mi je kozmetičarka delala, mi je tudi tekla kri, in ustnico sem imela naslednji dan 3krat večjo- po 3 dneh je bilo spet vse ok), prej pa sem imela navadno skozi ustnico (ni bolelo, bilo je le neprijetno/tudi kri ni nič tekla)
Trenutno ga imam tudi v obrvi.

postopek: najprej se z iglo predre kožo. nato na se na to iglo namesti plastično cevko-kanal, in se ga potegne skozi luknjo. potem se iglo odstrani in v ta kanal, ki je v sredini votel, se namesti uhan. nato se še vse skupaj potegne nazaj skozi luknjo, odstrani ta kanal in privije bunkico (na pirsing).

če se boš odločal/a katere vrste uhan vzeti, potem ti priporočam da ga vzameš iz kirurškega jekla, še boljši pa so tisti, ki imajo plastično (prozorno) palčko, ker so upogljivi in se zaradi tega lažje čistijo.

za lokacijo v mariboru ne vem, ker sem iz lj, posledice so pa lahko: brazgotina (jaz jo imam od prejšnjega, vendar je tako majhna, da se jo sploh ne opazi), če si pa ne čistiš dovolj, pa lahko pride tudi do vnetja.

lp 🙂

Poskusi pri jolandi: http://www.jolipiercing.com

Studio je na nabrežju, I think…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close