Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Odstranjevanje dlak z aparatom pulzirajoce svetlobe

Odstranjevanje dlak z aparatom pulzirajoce svetlobe

Zdravo. Septembra bi si dala odstranit dlake na nekaterih delih z vasim novim aparatom. Zanima me, ali je mozno dobit kaksno pisno garancijo. Namrec, za razne postopke “trajnega” odstranjevanja sem porabila ze vec kot milijon tolarjev brez najmanjsega ucinka (nisem se nikoli poskusila laserja).
Glede na to, da sem studentka, je bil ta milijoncek zame kar prigaran in seveda izgubljen kar v nic. Bila bi zadovoljna ze z 80 % uspehom, le da je res tako.

Pozdravljena!

Lahko, Ker verjamem da vam bomo pomagali!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Tega posta vam ni treba objavit, bi vas pa prosila, da mi odgovorite vsaj na e-mail. Nekje pred aprilom sem bila pri vas, da se pozanimam glede tega laserja, ker sem že videla reklame. Takrat ste mi rekli, da bo zadeva zelo poceni (za 2/3 kot v ostalih salonih). Rekli ste mi, da 6 tretmajev za cele noge pride 200 000, za cel obraz en tretma 10 000 sit itd. Zdaj so pa te cene bistveno višje. Zakaj je temu tako? Hvala za odgovor
moj e-mail naslov je ticintac@email.si

To zanima še marsikatero, ki se zanima za tovrstno odstranjevanje dlak zato vas prosim za odgovor. Pa še to – ali ste že dobili potreben aparat?
Hvala za odgovor.

Aparat, katerega sem nameravala takrat kupiti in o katerem sem takrat delala reklamo, na koncu nisem izbrala, saj nisem bila zadovoljna z rezultati na sebi!
Ko pa sem sprobala aparat Green flash, katerega sem tudi izbrala, se že po enem posegu na sebi videla zelo dobre učinke!To se je od avgusta, odkar delam z njim, čisto na vsaki stranki tudi potrdilo z odličnimi rezultati!Ta aparat ima drugačno ceno na obisk, meni pa so predvsem najbolj važni rezultati!

LP!

Ker tudi mene zanima vaš novi aparat, bi se prej rada prepričala o njegovi neškodljivosti. Se vam zdi, da je postopek varen oz. da ne povzroča npr. raka.

kakšna bi bila cena, če bi si dala odstraniti brčice in nekaj dlak na bradi. Dlak ni veliko, so pa moteče.

Hvala

Aparat dela na podlagi sončne svetlobe(točno določen del sončne svetlobe naredi v koži koagulacijo beljakovin v korenini lasnega mečiška in s tem ta propade)Pri tem so odstranjeni vsi škodljivi uva in uvc žarki.
To je del tapravega sonca in se telo obnaša kot da bi bil na sončenju, sončimo pa se vsi celo življenje.Ljudje , ki zbolijo za rakom na koži pa se veliko let pretirano ispostavljajo soncu, pri terapiji pa je potrebno priti za rezltate od 3x do 5x, kar ne more povzročiti raka!
Cena take terapije za en obisk je 15 000 sit!

LP!

Mene pa zanima,če se s tem aparatom da odstranit tudi svetle in tanke dlačice.Če se da,a je potrebno več ponovitev kot pri temnih dlakah?

Sevada se da odstraniti svetle dlačice, in to še lažje in hitreje kot črne!

LP

Lepo prosim za naslov ali telefonsko kam se lahko naročim za tretma s pulsirajočo svetlobo. Hvala!
Lep pozdrav.
Lea

Pozdravljeni, kar na tale!

LP!

ali lahko malo bolj obrazložite, kako deluje aparat – namreč po tem opisu sodeč, bi človek lahko sklepal, da se z običajnim sončenjem dlake odstranijo, kar pa žal ni res ?

hvala za pojasnilo

Pozdravljena!

Aparat je simulant sončne svetlobe, ki ti ob flešu na koži za trenutek dvigne temperaturo na 80 stopinj!V tem trenutku se dlačicam, ki so v fazi rasti, koagulirajo beljakovine v lasnih mešičkih, nakar v treh tednih ispadejo!Postopek je treba ponavljati, da dobiš vse dlake v fazi rasti!Koliko ponovitev je potrebnih se ne da predvideti, saj smo vsi individualni in drugačni!Pri postopkih so rezultati, pri enih prej, pri enih pa kasneje in so uspešni 80 %!

lp!

Zdravo! Mene pa zanima, če če delate tudi ob sobotah? To pa me zanima, ker prihajam iz NG in me ta metoda odstranjevanja dlak zelo zanima, saj imam tudi jaz probleme z dlakavostjo po obrazu. Ali pa če mogoče veste, če izvajajo enako metodo kot vi, kje tukaj v blijžini? Hvala za odgovor in lep pozdrav iz sončne Primorske.

Pozdravljeni.

Mene pa zanima učinek pulzirajoce svetlobe na plod. Sem namrec v 18.tednu nosecnosti, dlake nad ustnico pa me vedno bolj motijo. Sicer si jih belim, vendar so pod soncem močno vidne, kar me spravlja v obup…Menite, da si postopek kljub nosecnosti lahko privoscim?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Zdravo!

mala1978, mene pa zanima,kako si dlake nad ustnico beliš..???
ker sama imam namreč tudi take probleme, a me je sram se kamorkoli obrniti.. kje dobiš to,s čimer si beliš? ker bi zares potrebovala.

že vnaprej hvala za odgovore! lep pozdrav, Neja

Zivjo!

Za beljenje dlak si lahko kupis kremo za beljenje, ki jih prodajajo v vseh vecjih trgovinah oz dm-ih. Jaz uporabljam od streps (oziroma neki podobnega) za dlake na trebuhu.
Preden jih pobelis na obrazu, je po moje bolje, da poskusis na kaksnem drugem delu telesa, ce nisi morda alergicna oz da vidis reakcijo.
Upam,da ti bo uspelo! Lp

OJ!

En popravek….ime kreme za beljenje dlak je stap’rs..

LP

Zdravo!

Zanima me ali lahko s tem aparatom obdelate vse dlacice na intimnem podrocju (tako kot pri brazilski depilaciji).

Hvala, lp

Živjo!
Zanima me, kako je s sončenjem pri tem IPL aparatu, saj se pri diodnih (in drugih) en mesec pred tretmajem in en mesec po tretmaju ne smeš izpostavljati soncu.
LP

Tako je, pri vseh trajnih postopkih se ne sme 1 mesec sončiti predno se začne terapija, tudi vmes med posegi ne, ter se 1 mesec po konšani zadnji terapiji ne!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

če je pravi laser ni teh omejitev….

zato je potem toliko boljse kot IPL s katerim imam blazno slabe izkusnje

pogljetu tukaj in to sprobajte…je super

http://www.revital-helena.com

še dobro, da mi je ena italijanska prijateljica priporočila, ki je vsak teden tam

Mene pa zanima, če trajno odstranjujete (z laserjem) tudi sramne dlake pri moških (tudi na penisu in modih) ter koliko tretmajev je potrebno za trajno odstranitev. zanima me tudi cena tretmaja.
V naprej, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close