STEVO!!!
Pozdravljen!
Mene pa predvsem zanima koliko stanejo preparati in razni šamponi ter t.i. razne kure proti prhljaju in ob enem tudi mastnem lasišču? Pri dermatologu sem sicer že bila ampak to je bilo pred leti zaradi izpadanja las, vendar je bilo vse b.p. Pa še nekaj kaj naj naredim, da nebom imela tako suhe konice las? Probala sem že vse živo od balzamov do serumov in raznih mask, konice si strižem približno na vsake 4 do 5 mesecev in niso videti razcepljene so pa zelo suhe.Naj napišem še da imam večino časa lase spete v čop ter barvane vendar je barva že stara in izprana. Češem pa se z redkim glavnikom. Kaj mi priporočate in če je to kakšen izdelek, koliko stane. Cene me zanimajo predvsem zato, ker sem zmetala že malo bogastvo za razne izdelke vendar vsakič brez uspeha.
Hvala!
L.p H
g. Stevo imam še eno vprašanje za vas in sicer v eni prejšnjih tem ste odgovorili na vprašanje o volumen trajni. Jaz si jo zelim, bila sem v vasem salonu MLAD FANT(frizer) mi je pregledal lasišče in rekel da ni problema in da se lahko dogovoriva za datum. Zdaj me pa nekaj zanima, vi ste v temi o volumen trajni napisali da na suhe lase ne priporočate, jaz jih imam in to na te polovici las ki so še od barve. Napisali ste tudi da mladega frizerja odsvetujete, meni je hotel trajno delati vaš MLADI frizer, ki pa mi je še za nameček rekel, da je tako trajno v zadnjem letu naredil 1x ali 2x. Mene zdaj zanima predvsem to ali ste samo vi profesionalni frizer ali so to tudi vaši sodelavci t.i. zaposleni? Kaj pa če bi želela, da mi v vasem salonu oblikujete frizuro vi? Je to mozno?
Prosim pa vas, če mi odgovorite tudi na zgornjem postu na vprašanja.
S spoštovanjem !
Hvala!
Lp H
Draga H-udička.
Po imenu sodeč to ste, po vaših vprašanjih, pa ste bolj angelček.
V glavnem je z suhimi lasmi ”hudič”. Lahko trdim le eno – Kerastase šampon, globinaka maska in ampule, bodo zagotovo pomagale pri radikalnem vračanju vlage v vaše lase.šampon stane 16,40 evra, maska 32 evra, ampule pa le mi9 nanašamo pri ”obnovi vlage na laseh” v našem salonu.
Kar se volumen trajne tiče, vam jo ODSVETUJEM. vaši lasje niso primerni za trajno.
Moj mladi frizer (verjetno je to bil Marko v salonu v Vodnem mestu Atlantis ali David v salonu na Trubarjevi?) pa seveda nima veliko izkušenj z trajnami, saj jih res malo delamo. Seveda jih več naredijo naši izkušeni frizeji-frizerke (Nina, Urška, Kleme, Aleš in jaz). lahko se naročite pri meni osebno, tako kot vsaka druga stranka.
vesel bom, če vam bom lahko pomagal, saj je vaš problem relativno enostavno rešljiv.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.