potenje
Zanima me ali se da v kozmeticnih salonih ali s kaksnim laserjem odpravit prekomerno potenje oz.kaj se pravzaprav steje pod prekomerno potenje?sama se namrec grozno potim pod pazduho,ne glede na letni cas.vcasih pozimi ko me zebe,sem po pazduho vseeno tako mokra,da ne morem nosit oblacil, ki niso ali bela ali crna,ker se drugace vse pozna.
Po porodu sem se tudi jaz začela zelo potiti oz. mogoče ne več kot prej vendar mi deostik ne zdrži kot včasih. Pri vsakem fizičnem naporu se spotim in že oddajam neprijeten vonj. To mi je v veliko napoto. Nisem še slišala za kakšno stvar s katero bi si lahko pomagal proti potenju razen z deostiki. Jaz uporabljam lady speed stick 24/7. Uporabljala sem že tudi sruge deostike pa mi zaenkrat najbolj pomaga. Sicer tudi on ne tako učinkovito kot pred porodom. Mogoče je vzrok tudi povečana telesna teža. Kakšen deostik uporabljaš? Ali mogoče ti veš za kakšen boljši deostik ali kaj podobnega temu.
Lp, Taska
živio
tudi jaz sem se tako potila oziroma se potim samo pod pazduhu,potem pa sem si v dm-mu kupila antidespirant-TRIPLE DRY-proti premoćnemu potenju..Je poseben neudišavljen deodorant.Naneseš ga štiri zaporedne večere pred spanjem na suho in čisto kožo.Potem pa kakšne 3-4 dni prenehaš z uporablanjem in nato spet ponoviš.
No jaz sem deodorant uporabljala,vendar mi je pomagal samo malo časa,sedaj pa se spet potim,in tudi nevem katerega še naj uporabljam.
poskusi ti s tem mogoče ti bo pa pomagal!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.