Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženski parfum in obstojnost

Ženski parfum in obstojnost

Mene pa zanima kakšen parfum uporabljate? In kateri parfum je po vašem mnenju najbolj obstojen? 🙂

men pa zanima kateri parfum ni tako drag in da je obstojen

Vsak pravi parfum je dolgo obstojen. Vsaka toaletna voda pa ne, eni ne poznajo razlike in imajo to za enako. Torej glej da gor piše parfum in dišal bo celid an, če ne še naslednji dan, seveda če kupiš res dober, pravii parfum ne neke ponaredke, pazi, tak parfum tudi ima ceno, stane.
Imam parfum, ki je stal okoli 150evrov in ti diši, dokler ga ne zmiješ iz sebe, tudi po več dni…imena se ne spomnim, ker jih je toliko, je pa v obliki rosne kapljice aha silver ali nekaj takega se imenuje. In tudi pazi, parfumi so ponavadi v manjši embalaži, kajti dovolj je le kapljica, ne pa špricanje po sebi.
Toaletne vode pa dišijo odvisno urco, dve…spet odvisno od kvalitete, cene, firme.

parfum SUN, je precej močan in izredno obstojen,cenovno ugoden.

katja

Eno je parfum, uporabljaš ga po kapljicah, drugo je parfumska voda, ki je manj obstojna, ampak bolj praktična, tretje je toaletna voda, ki je najmanj obstojna. Osebno uporabljam druga dva. poletni vonj, ki ga uporabljam obstaja samo v toaletni izvedbi, zimski pa v obeh, a sama uporabljam parfumsko vodo. Parfumi kot taki so za moj okus premočni.

tudi jaz uporabljam zgolj eau de parfum. je dovolj obstojen, da diši cel dan.

poleti pa zgolj toaletne vode.

je pa res, da je tudi odvisno od tipa kože in temu primernega parfuma.

nekateri vonji se na meni zelo hitro razdišijo, nekateri pa dalj časa trajajo, samo je težko reči. se mi zdi, da se bolj sladki bolj “zažrejo”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close