Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PUDER in LEPA POLT

PUDER in LEPA POLT

pozdravljene!

Mene pa zelo, zelo zanima kakšne pudre uporabljajo nekatere, da imajo tako lepo polt.

Tudi sama si želim en ful dober puder. Kakšni so ti pudri, ki naredijo polt žametno, kot iz porcelana ?

A mi lahko tak puder katera zaupa? Ni problema, če je zelo drag. Sem sprobala jih že kar nekaj, res da bolj cenovno ugodnih, pa vidim, da to ni to. Res, kaj ene uporabljajo, da so njihovi obrazi kot iz naslovnic???

Hvala vam za pomoč pri izbiri pudra!

LP:)

POzdravljena,

najprej moramo imeti lepo kozo, vendar ker genetika naredi svoje imajo taksno le nekatere srecnice:) Vsekakor pa morate kozo stalno negovati – torej ocistiti ter nahraniti z dobro vlazilno kremo ter popiti veliko vode. Seveda se pudri med seboj razlikujejo in ce boste vztrajne, boste nasle sebi primernega. Ce iamte suho kozo iscite med tekocimi pudri, ce pa imate mastno se izogibajte tekocih pudrov z olji. To je prvo pravilo. Privoscite si kakovostne pudre. Naj vas potolazim, da tudi veliko vrhunskih manekenk nima brezhibne koze. Se posebej v modnem svetu za vsako naslovnico brezhibno nalicijo model profesionalni vizazisti, jih nato poslikajo vrhunski fotografi, ki se poigrajo s svetlobo – tudi zato da manekenka izgleda dejansko se lepsa kot je v resnici, piko na i pa naredijo racunalniski mojstri, ki sliko obdelajo (retusirajo) do potankosti. Tako, nobena nima ne gubic, ne mazoljckov, saj mora biti za naslovnico popolna. Vsaka zenska je lahko model, ce jo v roke dobi profesionalna ekipa – zapomnite si to! Zato se ne obremenjujte s slikami lepotic:)

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close