Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera krema, da ni v stekleni embalaži?

katera krema, da ni v stekleni embalaži?

Me zanima, katero kremo mi priporočate(srednji cenovni razred ala Nivea, Garnier..), da ne bi bila v stekleni embalaži!? Namreč mi je padla do s poličke, razbila in naredila lepo luknjo v umivalnik, sem besna, da je kaj!! Tko da v bodoče ne mislim več kupovat v steklenih posodicah, pa naj bo še tolk dobra.
Hvala za kak namig

vichy ima kreme v tubi in v steklenih posodicah, tako da lahko zbiraš.

lp

Jao, tube mi grejo tudi na živce, ko potem na koncu iztiskaš kot neumen, da sploh še kaj ven pride.. Isto pri kaladontu, grr…
Kakšno kremo bi, ki je v plastičnem lončku!!

Pravzaprav, zakaj sploh dajejo v steklene embalaže?? A je potem kaj bolj obstojno al kaj? Meni se zdi res nepraktično do amena. zaradi omenjenih poškodb lijaka. Pa še stran vržen keš, ko se ti razbije

afrodita ima kreme v plastičnih lončkih!

Krema je v steklenih embalažah, da lahko uporabijo tisto reeeeeeeeeeees debelo steklo in izgleda kreme potem bistveno več, kot je v resnici je…….

jaz pa če am kako kremo v tubi-tuč za roke-ko jo začne zmanjkovat jo prestrižem in s prsti čisto vse postrgam, ker je ponavadi notri še ful kreme ki je ne morš ven stisnit. Priporočam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close