Najdi forum

joico

pozdravcek,

imam valovite goste lase, ampak cutim, da mi navadni balzami ne omogocajo taksne frizure, kot bi jo sice imela, ce bi si umivala lase z bolj kvalitetnimi. namrec kaj hitro so tezki in se poleze volumen..

razmisljam, da bi vlozila vec v kvaliteto in me zanima, ce bi bili izdelki joico primerni za moje lase (enkrat sem uporabila balzam in bila zelo zadovoljna) in kje v LJ jih prodajajo?

hvala, lepe dni.

sicer pa seveda kakrsen koli predlog velja (npr tigi,itd…)

Spoštovana-i Mali Gepard.

Izdelki Joico do zelo kvalitetni, saj sem bil 10 let demonstrator teh izdelkov za Slovenijo in ex Ju.
Seveda so tudi L’oeral Professionnel(zdaj sem ambasador L’oreala za Jugovsjodno Evropo) na samem kvalitetnem vrhu. Pa Wella Professionnel, …
Svetujem vam, da stopite v znan frizerski salon – kvaliteten, vprašate za nasvet glede primerne kozmetike za vaše lase in jo tam tudi kupite.
ne svetujem nakupovanja frizerske kozmetike v trgovini, ker je slabše kvalitete.
Konkretno Joico produkte lahko kupite v salonu Meta Podkrajšek, Trubarjeva 12, Ljubljana.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

joj,

najlepsa hvala! odgovrili ste tocno to, kar sem potrebovala, namrec KJE se jih lahko kupi:)

Na netu sem pravkar vidla, da tudi v Vasem frizerskem salonu v BTCju?
Znanka pa mi je omenila tudi direkt uvoznike, ki imajo poslovno enoto v stavbi Diamant v BTCju..veste kaj o tem?

Najlepsa hvala za tocen odgovor, pa spretne prste se naprej;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close