Najdi forum

Mozolji

Vem da je bilo o mozoljih-aknah že veliko slišati in povedati, ampak usen želim da mi kdo konkretno kai svetuje. Sem v času pubertete in na mojem obrazu so si ustvarli svoj dom mozolji. Ne bi pisal ce bi blo to 15-20 mozoljčkov. Imam jih po bradi do ušes, po vratu, med očmi…Povsod. Kozmetičarka sem že bil. Očiste obraz nameže itd. Ampak v 2 dneh spet use belo 🙁

Zanima me ce je res kaka taka krema ki bi pomagala. Proviral sem jih že veliko najprej očisti obraz-nato namaži-nato speri in namaži z drugo itd.

Prosim če mi lahko kdo pomaga.Že vnaprei hvala.

star sem 23 let imam akne po obrazu in mal pod vratom,imam tidi rdeco kožo,probal sem use kreme ki so na recept zadnjo leto sem hodu na nege obraza na bm studio na dunajski-murad delal sem laserje in zacel uporablat njihove kreme murad tonik gel za umivat vlazilno kremo kislino in za uv zascito,sej bols je mal sam ta kislina mi ne odgovarja zato sem to kislino pustu in zacel zjutri mazat dalacin gel,zvecer pa skinoren,zanima me ce bo kej narobe ce si se naprej uporeablam murada vem kisline ne kr mam skinoren,mislm tonik pa kreme za uv,se loh da cez dalacin kremo za soncenje,lp jure jarh.jure@gmail.com—051335523

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close