Najdi forum

tiste ki se depilirate z veetovimi izdelki,kaj uporabljate(noge in bikini predel)kremo ali peno.Nekaj po čemer ne zrastejo dlake čisto takoj.

svetujte in lepo se imejte.

Najdlje boš imela gladko kožo, če boš uporabila vosek.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz včasih uporabim kremo Veet sensitive ampak meni dlake zrastejo nazaj skoraj enako hitro kot da jih pobrijem.

Če želiš res dolgo gladkost potem naredi kot ti svetuje ŽN: voskanje. Pa še razredčijo se ter postanejo tanjše.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kateri vosek pa uporabljate?

Jaz sem do zdaj hodla k kozmetičarki. Je pa tega kar nekaj na tržišču a meni mrzel vosek ne odgovarja, segrevat in pocat pa se mi res ne da doma.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kupi Strep listke z voskom ali pa pojdi na voskanje v kozmetični salon Fanči, če si iz Lj. Tako kot te tam super zrihtajo, te malokje.

živjo,
jst sem uporabljala pozimi samo veet kremo,ker sem bila lena in se mi ni dalo na vosek. sem šla tri tedne nazaj v sense na brazilski bikini in cele noge s tistim posebnim voskom in se splača dat mal več, ker resnčno šele zdele opažam, da dlake spet počasi ven rastejo + ful manj boli kot z navadnim voskom ful priporočam. pri klasičnem vosku sem pa že po enem tednu kosmata, pa še potplutb nimam ( v bikini predelu mislim):)

Tisto pri brazilski sploh ni vosek ampak je smola. res dolgo zdrži, dlak je ful manj pa še ni se ti treba matrat …. men je ful všeč, nikoli več britvice tam dol 😛

Z veetom nezadovoljna !

jaz sem mela po veetu kemične opekline!!! prave mehurje sem mela od pene in kreme. tako da zdaj že 2 leti uporabljam samo dep. kremo vitaskin z akamilico ali brez. poleti jo uporabljam vsaki 2. dan, pozimo 2x na teden in je OK. pa še dlake so mehkejše in počasi se začenjajo rečit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close