Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizerka uničila otroške sanje

frizerka uničila otroške sanje

Včeraj sem svoji dve pikici peljala k frizerki v znani salon rumenih barv. Mlajšo je postrigla tako kot sem rekla, samo konice, medtem ko je starejši namesto samo konic postrigla kakih pet cm. Ni mi jasno, saj hodimo na dva meseca strižt konice. Prej je imela lase do sredine hrbta, sedaj pa malo pod rameni. Res pa je, da ko je prijela lase v roko, je nekaj las bilo lepo gostih, ravnih, medtem ko so bili tisti daljši precej tanjši. Obe imata goste lase. So bili tisti lasje zanič? Tudi pri meni, ki si puščam dolge lase, ni dojela kaj sem hotela s konicami, saj sem po novem zopet kratkolaska. Saj vem, da lasje zrastejo in da delam iz muhe slona, samo ni mi vseeno. Mimogrede: jutri gremo na morje in ali se res na morju lasje močno uničijo?

Spoštovana Neboglasnica, oz. mamica.
Postriči konice je za frizerja zelo relativna stvar,saj nekateri frizerji z manj izkušnjami dejansko postrižejo vse stanjšanje – izsušene konice las, kar je za prenekatero stranko prekratko. To se je zgodilo tudi vam. Frizer-ka z več izkušnjmi (tudi takimi slabimi) bi bolj konkretno vprašala stranko, kaj misli pod ”konice”. Ponavadi stranke doma v ogledalu že ”določijo”, koliko se bodo postigle in če frizer-ka ostriže več, je jeza in slaba volja tu.
Svetujem da drugič bolj konkretno poveste, koliko naj frizer-ka ostriže lase vaših otrok oz. vaše lase. Seveda pa vam tudi svetujem, da si drugič izberete frizerja-ko z več izkušnjami.
na morju se lase dodatni izsušijo zaradi intenzivnega vpliva sonca in slane vode. Dodatno se zmanjša vlaga v laseh in so lasje bolj suhi. Tudi barva na laseh oksidira in zbledi -se posvetli ali se izpere iz las.
Zaradi tega svetujem, da se na morju uporabljajo profesonalni produkti, ki jih kupite v frizerskih salonih, za zaščito las pred soncem. če pa tega niste naredili (tako kot večina ne), pa ko pridete z morja lepo k frizerju na obnovo las – masko za povečanje vlage in krepitev las. seveda je potrebno tako masko imeti tudi doma in si jo po umivanju las nanašati na lase.
Pa lep dopus želim vam in vašim otrokom.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close