Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ja kdo že preizkusil Epilsmooth za odstranjevanje dlak?

Ja kdo že preizkusil Epilsmooth za odstranjevanje dlak?

Top shop prodaja po televiziji me ne gane kaj posebej, včeraj pa sem videla reklamo za Epilsmooth – nov način odstranjevanja dlak. Mi je mal hecno in močno dvomim, da s tisto krpico fajn odstraniš dlake po nogah, a me vseeno zanima, če je koga oglas že prepričal in kakšna je izkušnja?

Hvala!

mene strese sam da slišim topshop

glede na dane izkušnje s h2o čistilcem (pred kratkim tema tu gor), jaz ne bi experimentirala s topshopom

---------- le vent nous portera...

Sem pred leti probala nekaj podobnega.V bistvu gre za en fin “šmirgel papir”.S tem,ko drsaš po koži,dlake tako stanjšaš,da opadejo.Postopek ponavljaš na par dni,isto kot britje.
Kakšen je ta ,pri topshopu,ne vem.Sama sem bila s tistim,ki sem ga imela zadovoljna-mislim,ni za trajno odstranitev,pač pa za izhod v sili (ko nimaš kreme ali britvice pri roki,na dopustu,npr.)

😀 Pa menda je zelo fajn, če imaš malenkost bolj občutljivo kožo. Pa bognedaj, da se potem namažeš s kakšno kremo ali si celo drzneš biti na soncu. Potem si tak, kot bi na ježa padel. 🙂 Tako je vsaj izgledala teta, ko je pred leti poskusila nekaj podobnega, kot je napisala kklara (fin šmirgel papir).

Topshop pač! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close