Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style bikini predel

bikini predel

Pozdrav!
Pred odhodom na morje sem si z depilacijsko kremo prvič odstranjevala dlake v bikini predelu. Ker sem to delala prvič, sem si kremo namazala predaleč in si tako odstranila več, kot sem mislila. Impulzivno sem si nato namazala vse in si vse odstranila. Zdaj me pa zanima, kako naj ravnam naprej. Mi je pa sedanji občutek všeč. Naj ponovim čez določen čas, ali je to bolje opustiti do naslednjega poletja? Aja, nisem pa več med mlajšimi, saj sem že tam pri 50.
Hvala za odgovor!

Pozdravljena!

Odstranjevanje dlak s kremo ali britjem povzroči v večini primerov hitrejšo in močnejšo rast dlah, pri nekaterih se pojavljajo alergične reakcije na kreme, pri britju pa vneti mozolji!To so slabe strani, če jih ne bo si to lahko poljubno delate, kadar želite odsraniti dlake, če pa vas bo kaj od tega motilo, lahko pridete na depilacijo z voskom, ki sicer ni prijetna, je pa dolgotrajna!

LP

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Mene pa zanima koliko stane depiliranje na bikini predelu.Zanima me tudi kako dolgo traja in prosila bi tudi, da mi poveste koliko stane voskanje in kako je učinkovito?Ali je to isto?
Hvala za odgovor
LP

Pozdrav!

Cena dep bikini navadni ja 8 eur, brazil bokini pa 19 eur!
Postopek traja 15 min in je zelo učinkovito, saj najdlje drži!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close