Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se rešujete pikic po epilaciji bikinija?

Kako se rešujete pikic po epilaciji bikinija?

Kadar si z epilatorjem popoulim dlake v bikini predelu, se mi vedno naredi kup pikic – nekakšnih mozoljev in potem vse zgleda skorej slabše, kot če bi pustila dlačice. Naj povem, da je enako, tudi če se pobrijem z damskim brivnikom (mogoče za odtenek manj pik). Kako ve rešujete ta problem? Naj še povem, da si z epilatorjem urejam noge in bikini, a moram to početi kar na dva dni,sicer imam novih dlačic že vse polno. Prosim za kak nasvet ali izkušnjo glede bikinija in vas lepo pozdravljam.

Navaden otroski puder. Za dojenčkovo ritko. Preverjeno pomaga bolj od katerekoli (tudi drage) kreme.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Zogica – mogoče trapasto vprašanje, a kdaj daš puder? Pred depiliranjem ali po njem?

Po depiliranju!
Preverjeno, deluje.

Po depiliranju. Ce imas zelo obcutljivo kozo, lahko tudi veckrat. Prvic pa sploh obilno. Lahko pa malo potreses tudi po hlackah.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

kaj pa navadni puder ali kaj je že tisto. borotalka???

Ne boste verjele, ampak najbolj pomaga sperma, preverjeno.
Jaz se po odstranitvi dlak vedno mažem samo s spermo. Je pa res potrebno pogosto sexat, jaz se namažem dvakrat na dan in pustim na miru petnajst minut.

še ena, ki prisegala na otroški puder…zdej pa teh problemov nimam več…

S spermo se mažeš??? meni samo da kapne malo sperme na obriti predel kjerkoli, me tako peče pa grem lahko samo spirat z vodo…

Bepanten plus – se da kupit v lekarni

A če daš puder gor tudi takih tavelikih pikic, ki so že kar ranice , ni?

krema ali oljea čajevca. odlična sta.

gel na osnovi propolisa. ker propolis deluje antibakterijso in celi rane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close