problemi pri depiliranju
Pozdravbljeni!
Zanima me,ali ima kdo podobne izkušnje in če ima kdo kakšen pameten in uporaben nasvet. Problem je moje depiliranje. Ker imam močnejše dlake, se moram večkrat depilirat (komu se da?), in skoraj vedno, ko se depiliram(seveda z britvico), mi začnejo po nogah nastajat krvave pikice, ranice, pa to ne samo 2 ali 3, ampak kar enih par deset. vsa krvavim! kot da bi pobrala pol kože proč! So mi svetovali, da naj vzamem novo ostrejšo britvico, ampak potem je stanje še slabše. po končanem britju se moram še pol ure “pivnat”, danes sem pa kar z belim obližem zalimala vsako ranico posebej. ah….kam pridem tako? prosim, da mi kdo pomaga s kakšnim nasvetom. druge oblike depilacije ne pridejo v poštev, ker izgleda da imam že tako občutljivo kožo. Kaj bi umirilo mojo kožo?Hvala in lep pozdrav!
sama sem imela isti problem zato sem preklopla na depilator… sprva sem imela hudo rdecico in bolelo je ampak se je moja koza navadila tko da zdaj sem presrecna ker si zdepiliram noge enkrat tedensko in so zmeraj gladke saj dlake ful pocasi rastejo pa se vedno bolj redke in mekhe so 🙂
vedno pa recem : VSAKA IMA SVOJ FAKTOR!!!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.