res zgrešena frizura
Pozdravljeni vsi,
Mene pa zanima, kaj se da storiti, če te frizer res slabo oz. neprimerno ostriže. Če barva izpade čudno, se verjetno da pomagati, kaj pa če ti ostriže veliko preveč las na nepravih mestih? Kaj storite punce, se greste pritožiti? G. Stevo, kakšna pa je frizerska praksa v takih primerih?
Ena moja prijateljica je ravno prišla vsa obupana od frizerja in, po pravici povedano, ima razlog, da se sekira. Pa sem se spomnila na svojo res slabo izkušnjo z enim blazno »fancy« frizerjem izpred nekaj let. Takrat sem tiho potrpela kar nekaj časa, da so lasje zrasli v neko vsaj približno znosno obliko, danes pa vem, da bi se šla pritožiti, pa me zanima, kaj se sploh da v takem primeru storiti – razen seveda tega, da nikoli več ne greš niti blizu tistega salona.
Spoštovana Nika.
Zgrešena frizura je zelo relativna stvar. Lahko da je dobro in precizno ostrižena, pa oblika stranki ni všeč, ali je prekratko…Se pa tudi dogaja, da frizer-ka zelo površno ostriže ali pobarva stranko, tako da je slab reziultat takoj viden. V takem primeru se je potrebno in nujno oglasiti v salonu, kjer ste bili in reklamirati uslugo. Za to imate vso pravico. Frizer, če je profesionalec, vam bo skušal popraviti napako ali vam bo ponudil vračilo denarja za konkretno uslugo.
Moram pa vam povedati, da se take stvari dogajajo v vsakem salonu, v enih več, v drugih manj. Smo le ljudje in včasih eni druge ne razumemo najbolje ali enostavno ne znamo kvalitetno izpolniti določene strankine želje.
Skratka reklamirajte uslugo.
Drugič več sreče pri frizerju.
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.