oblikovanje obrvi
Pozdravljeni!
Še nikoli v življenju, stara sem 30 let, si nisem oblikovala obrvi. Čeprav že dolgo vem, da bo nekaj potrebno ukrenit z mojim gozdom nad očmi pa sem včeraj bila prav šokirana, ko sem šla kupovat očala in sem ugotovila, da bo najprej potrebno iti h kozmetičarki in šele potem nabavit očala (sedaj jih nimam ) Ko sem namreč probavala očala, so moje obrvi prišle še bolj do izraza in na koncu sem se obrnila in odšla brez očal. Danes sem sklenila, da bo potrebno obiskat kozmetičarko, saj sama ne znam nič ukrenit. Sem včeraj nekaj probavala pa ni šlo ravno najbolje.
Lepo vas prosim za kakšen nasvet glede oblikovanja obrvi oz. h kateri kozmetičarki naj se obrnem. Do sedaj sem bila le dvakrat pri kozmetičarki pa še to pred 10 leti.
Sem iz okolice Ljublajne – smer Dolenjska, zato prosim za naslov kakšnega kozmetičnega salona v Ljubljani in okolici. Kakšen je postopek naročanja in kakšne so približno cene?
Hvala za vsakršen nasvet.
Danes sem bila po dveh letih v fancy kozmetičnem salonu in za res povprečno nego s “kao” vrhuskimi preparati, malo masaže obraza in oblikovanje obrvi dala 100 eurov. Za bruhat. Tako sem jezna sama nase. Mar bi jih dala kakšnemu revežu ali pa malo prišparala, mi ne bi nič škodilo. Joj, kakšna natega. Dobra šola za naprej!!
ni problema
če se ne motim si mariborčanka in ti lahko prav pride 🙂
splošna bolnišnica maribor, dermatološki oddelek
imajo ambulanto za kozmetologijo, dela vsako popoldne
ne vem pa, na kak način se naročiš, ker je to meni uredila kolegica, ki dela tam (da sem dobila prvi datum)
jaz sem imela malo bolj izražen problem z aknami in sem hodila predvsem na čiščenje in nego.
Forum je zaprt za komentiranje.