Spletne trgovine
Jaz sem parkrat nakupovala na fragrancex in je vsakic bilo brez problemov. Ne poznam drugih strani (oz. nisem tam kupovala).
Na fragrancex-u se splacajo kaksni starejsi parfumi, ki so kar fajn diskontirani….ne vem, ce kupis vsaj dva (ki sta poceni), se splaca kljub postnini in ddv-ju, ki ga tukaj placas…..Slaba stran je, da nimajo tolike izbire kot na nekih drugih straneh, novi parfumi pridejo gor ful kasneje kot v trgovine pa se diskontirani niso…..
Disec pozdravcek!
Carine ne placas ali pa je bila tako mala, da je jaz nisem niti porajtala (ampak mislim da je ni), davek je pa 20% :-)))
Placas pa fragrance-u postnino ….ce se ne motim, 17 usd al nekaj takega + manj kot dolar za kos…..V glavnem, se splaca. Pa se to…ko nekaj kupis pri njih, ti na vsake dva meseca (ali se pogosteje) posljejo na mail kupon, s katerim imas se 10% skonto……
Fajn je naprimer, ce gres v to s kaksno prijateljico, da si razdelita stroske postnine……ker ce ne bos kupila vec parfumov, se skoraj da ne splaca….Drugace pa ja, nekatere cene so smesno nizke….
Ce te se kaj zanima, pa kar na dan z vprasanji :-))
Pozdravcek!
p.s. in ni odvec se enkrat ponoviti, da ni bilo problemov z zlorabo kartice ali pa da nebi prejela posiljke
Ali lahko naročiš več parfumov naenkrat? Jaz vsak mesec kupujem na Fragrancex ampak samo po en kos – si ne upam več, ker so naši carinski predpisi z nekimi omejitvami, koliko mililitrov sploh lahko kupiš na osebo, zato si nikoli nisem upala vzeti treh naenkrat. Ali si ti že sprobala in je vse prišlo?
Jaz velikokrat sploh ne plačam DDV – izgleda, da za manjše zneske ni treba, ne vem pa, kje je meja. Se mi zdi, da je bila tam okoli 6000 SIT. Nad to ceno je pa 20% DDV in 1030 SIT neke takse.
Dober naslov za nakup parfumov je pa tudi
Oj!
Sem si ogledala še parfumebay in zdej sm totalno začarana. Sem pa našla svoj ogledani parfum (ok, ok, Fifth avenue) za 19 evrov tam gor tko da ….
Ful hvala, da ste me seznanile s temi stranmi, ker zdej se bom lahko odprtosrčno vdala zapeljivim dišavam …. (doma sicer ne bojo najbolj veseli…).
En lep pozdravček!
C
Jaz sem brala že ogromno o strawberry-u, po večini so imeli v Sloveniji dobre izkušnje z njimi, potem pa sem zadnjič čisto slučajno iskala en tonic od La Prairia na netu in so bile zraven tega še ocene spletnih trgovin, kjer lahko omenjeni tonik kupiš. Tam pa sem našla cel kup negativnih ocen, med drugim tudi nekomu nekih artiklov niso posredovali, kljub temu, da je plačal in jih večkrat opozoril.
Teichi, hvala za info. Upajmo, da se bo tale princeska čimprej razvila v pravo princeso.
Marsikaj še manjka, bolj uboga sta urejanje po abecedi in razvrščanje – tako se po kupu “praznih strani” s parfumi, ki jih še nimajo, nenadoma znajdejo takšni, ki jih imajo. No, pa saj imajo funkcijo iskanje, a vseeno …
Upajmo, da so to bolj začetniške težave in da bo stran zaživela, kot je treba. Pohvalno, da si je nekdo končno zamislil nekaj takšnega.
Živjo!
Na Princesi sicer še nisem kupovala, ker, se mi zdi, dobim na tujih spletnih trgovinah parfume po nižji ceni kljub temu, da moram plačati poštnino in carino (če naročam iz ZDA), ampak sem vesela, da se v Sloveniji razvija večja spletna trgovina s parfumi.
Me pa še zanima, punce, je morda katera kupovala pri strawberrynet? Baje imajo brezplačno poštnino in, verjemite mi, to bi se pri mojih nakupih bistveno poznalo! No zanima me kako je s tem. Nismo nikoli zadovoljni, a? 🙂
Ne, ampak vam rečem, te spletne poceni trgovine znajo biti hudo nevarne! Moja omara se nevarno polni z mnogovrstnimi parfumčki …
Lp,
Chi
Forum je zaprt za komentiranje.