Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nekaj čisto pomladno-poletnega

Nekaj čisto pomladno-poletnega

Tile topli dnevi so me napeljali na misel na nov parfum. Rada bi nekaj, česar ne poznam, naj bo sladek, pa ne osladen…
Všeč so mi npr. Escadini…

Čimveč predlogov, prosim. :))))))))

Kaj boste pa ve “nosile” to poletje? 😉

Eh, malo bom poskušala varčevati: jeseni in pozimi sem se kar nekajkrat obdarila s parfumi, zdaj pa je treba to tudi porabit. Najbolj polna je steklenička z L’eau d’Issey, čeprav se bojim, da je za poletje premočna, za dan vsekakor.

Polivala se bom tudi z L’Occitanovim “zelenim čajem”, ki mi je ostal še od lani (100 ml!), pa z Bvlgarijevo omnio crystaline, ki mi kar prehitro kopni – še vedno sem zaljubljena vanjo …

ravno zadnic sem nasla novo vonjavo od cerutti 1881…limited edition…ful ok in zna bit,da si jo bom kupila 🙂

Jaz bom letos:
Hermes – un jardin en mediteranee
Mogoce (ga moram se enkrat probati) – Lanvin summer pa se neki (sem pozabila)
definitivno Bvlgari au the blanc
za “po doma” ali elizabeth arden green tea ali roger& gallet eau the shiso

Ma, jaz se kar drzim tistega kar mi je vsec, ceprav sem videla kar nekaj novih v mullerju….

Brihta, oprosti, kje si kupila Un jardin en Mediterranee? Zadnjič sem bila spet v Mullerju na Čopovi, kjer so s Hermesovim parfumi slabo založeni. Do BTC-ja še nisem prišla – če si ga kupila tam, se bom pa res potrudila.

Hvala in lep pozdrav, saudade*

saudade*,

kupila sem ga v mullerju v btc nekaj casa nazaj (ma, takrat ko sem ga tukaj omenila), ampak so imeli samo 100ml,tako da sem kar “colala”….Upam samo da nisem kupila zadnjo zalogo in da ga bodo se dobavljali….skoda ker ga nisi probala, se boljsi je kot sur le nil (no, vsaj meni)….

Saj se mi je kar zdelo… žal sem imela toliko dela, da nikakor nisem uspela priti do BTC-ja. Do Mullerja na Čopovi včasih še uspem priti med kakšno pavzo. Vsekakor bi ga rada probala, ker zelo zaupam tvojemu mnenju – če mi ne uspe tu, pa mogoče kje v tujini.

lep dišeč dan ti želim!

Jaz pa Chanel Chance ;))) ful lepo diši.. Bi pa še enga od viktor&rolf, ampak ga imajo samo na muenchenskem letališču v duty freeju pa sem bila smotana in ga nisem kupla :S

Drugače pa še največ uporabljam dior-pure poison in lacoste-inspiration..

Jaz zdaj uporabljam Versace Bright Cristal, zelo zelo nežno in na meni diši lepo. Porabiti pa moram še Bvlgari Blanc in Elisabeth Arden Red door. Vsi mi dišijo super in so nežni, najboljši mi je trenutno Versace, pojma nisem imela da lahko Versace tako diši. Poskusite, zanima me kako se vam zdi!

@Brihta: tudi “za doma” imava podoben poletni izbor. Jaz nameravam “pokuriti” vodico iz Roger & Gallet bouquet imperiale. Te kolonjske iz R&G so nasploh kot nalašč za poletno dnevno rabo. Mož uporablja “ingverjevo” in je na njem bajna.

Samo eno napako sem naredila: nedavno sem kupila toaletno vodo white reseda, tudi iz R & G, a sem jo slabo testirala. Jo bom sicer porabila, ampak ni to, kar sem si predstavljala. Premočna. “Preveč enostavna” za tolaetno vodo.
Raje imam njihove kolonjske – hecno, ne, kolonjske dandanes skorajda ne obstajajo več … pa se mi ne zdi, da si zaslužijo počasno izumiranje na starih tetah. Je pa res, da so mi le redke dejansko zelo všeč.

Kakšna je pa eau the shiso? Kolonjska? Toaletna? Približen vonj?

ojla! meni so ful všeč parfumi od Cindy Crawford (mislim da nisem prav napisala) – summer day, waterfalls – istočasno pa uporabljam še gele za tuširanje istega vonja

pozdravljene.jaz sem si kupila cerrutija,zelo lepo diši,in je obstojen.

Meni trenutno najbolj všeč in jih poleg ostalih tudi imam:
Versace: bright crystal
Elizabth Arden: Green Tea Tropical
L’occitane: češnja (prišel ven ta mesec).

Kaj pa novi od Jill Sunder, izboljšava Sun light. Zelo lepo diši. Dober za poleti je tudi stara klasika, Calvin Klain True ali Eternety. Sicer pa okusi so različni.

Kaj pa novi od Jill Sunder, izboljšava Sun light. Zelo lepo diši. Dober za poleti je tudi stara klasika, Calvin Klain True ali Eternety. Sicer pa okusi so različni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close