Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako se znebiti uši?

Kako se znebiti uši?

Pozdravljeni!

Pri nas se več ali manj ubadamo z ušmi že od oktobra meseca.Prinesla jih je tavelika hčera iz šole.

Nabavili smo šampone in posebni glavnik,ki uničuje uši pa nobenega izboljšanja.Za šampone smo zmetali čez 100.000 tolarjev.Preprala sem vse od posteljnine prevlek,do garderobe in tudi igrače.Večje igrače sem zaprla v vrečo in jih nimajo že nekaj mesecev za igranje.Menda tako uničiš uši!?!
Ker to ni zadostovalo,smo se poslužili tudi tega da si pobarvamo lase,češ da kemikalije uničijo uši.Od vseh teh stvari smo desegli le prhljaj,srbeča koža v lasišču in krepaste lase.

Se jih rešimo za kak mesec,pa zopet prinesejo iz šole ali pa iz vrtca kjer je tamala hčera.

Evo ravno danes so me klicali zopet iz vrtca da so našli uško na hčerini glavi in menda gnide.

Ne vem več kaj naj naredim,nisem več pametna!

Prosim za karkšenkoli odgovor in pomoč,

lp Maja

Pozdravljeni!
Ravno sem prebirala forum in prebrala vaše vprašanje. Menim, da ni problem pri vas, ampak pri vseh tistih, ki nič ne naredijo proti temu in ko se jih vaši otroci znebijo, jih spet dobijo od drugih. Ko bi vsi tako poskrbeli za to, bi se jih hitro znebili. Neko skupinsko rešitev bi bilo treba najti. Lep pozdrav, pa srečno!

Jaz se spomnim, da mi je mami velikokrat pošpricala lase z lakom, ko so se v šoli pojavile uši. Menda se jih da znebiti tudi, če lase umivaš s kisom.

Upam, da sem kaj pomgala.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close