odstranitev dlak na bikini delu
Lep pozdrav, imam problem.. že tri leta si bikini del brijem z navadno žiletko in si po britju vedno razkužim, na koži pa se še vedno pojavljajo rdeče pike (podobne podkožnim mozoljem) in celoten bikini del je grd, rdeč, in “zdrsan”.. poleg tega se še skoraj četrtina dlak vraste in je s tem sam problem..
mi lahko priporočate kakšno drugo metodo odstranjevanja dlak, ker to zgleda že blazno grdo, pa še v dveh dneh vse nazaj zraste
Nena,pojdite na depilacijo v kozmetični salon,kjer vam namažejo s kremo pred depiliranjem in ko konča z depilacijo obstaja posebna krema po depilaciji.Mislim,da se splača depilacijo prepustiti kozmetičarki.
Lep pozdrav! Takšne težave kot jih ima nena imam na žalost tudi jaz, vendar imam jaz zelo goste in temne dlake tudi na stegnih. Poskusila sem že z depilacijskimi kremami in trakovi, po katerih bi dlake naj bile redkejše in bi tudi počasneje rasle, pa nič ni pomagalo. Potem pa sem poskusila z depilatorjem ampak sem odnehala, saj ni bilo vidnih boljših rezultatov, med depiliranjem pa me je vse zelo bolelo. Potem sem se pa z upanjem po boljših rezutatih odpravila k kozmetičarki, ki mi je z nežno depiacijo odstranila dlake in prvi rezultati so bili zelo dobri, sedaj pa je zopet vse po straem, čeprav kozmetičarko redno obiskujem. Imate mogoče kakšen nasvet zame? Ali naj poskusim z belilnimi kremami, saj je moja koža že zelo razdražena in tanka.
Lp
Zvezdica,obrnite se na Petro pod rubriko “kozmetične storitve mislim,da vam bo najbolje znala svetovati.Ne upam si svetovati saj belilnih krem nisem nikoli uporabljala.
Lep pozdrav in čim manj težav s temi nadlogami,ki nas pestijo kar vse nas.
Forum je zaprt za komentiranje.