Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasersko odstranjevanje dlak – Kranj ali okolica

lasersko odstranjevanje dlak – Kranj ali okolica

kot že naslov pove: kje lasersko odstranjujejo dlake v Kranju ali okolici. Fabjana sem že klicala, pa to izvajajo le v njihovi novi kliniki na Primorskem.

sigurno je še kje kak kozmetični salon, ki se ukvarja tudi s tem. predlagajte.

Lasersko odstranjujejo tudi v kozmetičnem salonu Cat v Tacnu pri Ljubljani. Oglej si njihovo spletno stran!

mene pa zanima, če se da tudi na tak način oblikovati obrvi, ker mi gre na živce stalno puljenje in koliko to stane?

Trenutno si tudi jaz z laserjem odstranjujem dlake bikinija. Svetujem ti da ne gledaš na ceno. Oz pojdi tja kjer veš da je ze kakšna punca bila in je zadovolna.

Pozanimaj se, kakšen laser imajo. Obstajajo kozmetični in kirurški. Kirurški so boljši.

Jaz trenutno hodim v omerso. Prvič sem pa bila v enem vaškem salonu in sem bila zelo razočarana.

Na netu sem veliko brala,da je neboleče. To ni res. Malo boli oz odvisno od mesta kjer se dela laser in seveda od samega človeka.

v ljubljani je tudi na Levstikovi Optiderm, kjer delata dve zdravnici. super je!

Studio Ma v Kranju v nebotičniku.

Koliko to stane?-vsaj okvirno!
Tudi sama se bom odločila za lasersko odstranjevanje, pa me zanima cena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close